Superblog – înscriere, competiție, premiere și câteva păreri personale

Superblog a încheiat ediția a 13-a și în mod normal ar trebui să fie câtuși de cât cunoscută în rândul bloggerilor. Eu am auzit despre acest fenomen încă de anul trecut, dar am abandonat imediat ideea. Anul ăsta m-am implicat și am vrut să văd cam ce valoarea are munca mea sau cel puțin așa am gândit inițial.

rokolla-partysnap-minInițial vroiam să scriu 3 articole în care să menționez ce înseamnă SuperBlog și dacă să intri într-o astfel de competiție sau nu, punctaje obținute și cum a fost la gala de premiere. Pentru că lipsa timpului își spune cuvântul și pentru că vreau să scriu toate aceste detalii acum când încă sunt proaspete în mintea mea …. Am să vă povestesc ideile esențiale despre ceea ce înseamnă fenomenul Superblog.

Ce înseamnă Superblog și obiectivul propus

Superblog este o competiție de creativitate la care se adaugă și termene limită cu care mulți nu sunt obișnuiți. Mai exact primești o temă și un deadline în care trebuie să te încadrezi. În măsura în care abordezi corespunzător tema și articolul este scris în termenul menționat ai șanse mari să primești o notă bună. Notele sunt diferite și fiecare juriu privește diferit articolul, iar nota este posibil să nu fie cea la care te aștepți, dar ai dreptul la 3 contestații în măsura în care ești nemulțumită.

Eu am scris în stilul caracteristic și poate că mulți ați citit la sfârșitul articolului mențiunea precum că acel articol a fost scris pentru Superblog. Nu pot să spun că unele teme au fost dificile și că nu am avut nici o înclinație către ele drept pentru care am luat note ceva mai mici sau surprinzător de mari față de nota la care mă așteptam. Notele sunt tare imprevizibile.

Aș fi fost descurajată dacă primele note ar fi fost mici și aș fi abandonat, dar prima probă a avut unul dintre cele mai bune punctaje așa că a continuat în forță. Per total este o competiție și eu mi-am propus să fiu în primii 50 și să scriu la timp pentru fiecare probă pentru a nu fi depunctată.

Culmea este că mi-am atins obiectivul și am ieșit fix pe locul 50 și am scris la timp pentru fiecare probă.

Nemulțumirea pentru notele mici

Am fost supărată în momentul în care am luat prima notă de 67 și am zis că merit ceva mai mult pentru acel articol. Eu am considerat a fi de 80 de puncte sau ceva de genul, dar contestația mi-a fost respinsă și totul a trecut așa că m-am mulțumit cu locul meu în clasament.

Gala Superblog

gala-superblog-minNu știu câte persoane au venit însoțite, dar eu am cerut să vin însoțită la gală pentru că era un fel de lanț al slăbiciunilor. Soțul nu stă singur cu copilul, iar copilul nu putea să vină singur doar cu mine așa că am zis că dacă pot veni cu gașca spun prezent …. altfel nu veneam. Ar fi fost foarte ok să fiu din București, dar eu vin tocmai din Galați.

Claudia Patrascu este sufletul acestei competiții și am rămas surprinsă să văd că mai există persoane calde, care să te asculte și să găsească soluția cea mai bună/. Cred că tot ea mi-a răspuns pe facebook atunci când sătulă de scris am întrebat câte probe sunt  și ea a zis foarte frumos că am ajuns la jumătate și mai avem încă pe atât. Descurajată de răspuns, dar încurajată de vorbele frumoase am continuat. Tot ea mi-a rezolvat și problema cazării și când spun asta mă refer că în cameră am găsit inclusiv un pătuț de bebe și un pat matrimonial. Îți mulțumesc mult de tot.

diploma-superblog-min

Nu am vorbit cu foarte multe persoane pentru că am realizat că sunt o persoană mult prea rușinoasă și timidă și am interacționat cu foarte puține persoane, dar le-am ascultat poveștile în momentul în care au fost să-și ridice diplomele.

La gală au fost prezente multe persoane care mai de care mai frumoase și mai interesante, dar atenția mi-a fost atrasă către Georgiana Mihăilă. O tipă deosebită care s-a făcut remarcată prin frumusețe, prin prisma jobului de succes, PR Specialist la Residence Hotels, și o puteți urmări pe blogul ei www.opisicaneagra.ro. Cu siguranță o voi urmări de acum pentru că se vede că este o profesionistă și face foarte bine ceea ce face.

daniel-botea-delaco-min daniel-botea-min

La sfârșitul galei a avut loc o degustare de vinuri și asocierea acestora cu diverse tipuri de brânză. Nu pot să mint, nu am mai fost la o degustare de vinuri până acum și am fost încântată să fac parte la un astfel de eveniment. Daniel Botea a fost o prezentă plăcută și ne-a explicat de ce a asociat un anumit tip de brânză cu vinul oferit. Am fost încântată să gust câteva sortimente de brânză pe care nu le-am mai mâncat și dacă în privința vinului nu pot să spun că am reținut mare lucru, în privința brânzei am rămas cu câteva gusturi interesante pe care aș vrea să le mai încerc.

partysnap-rokolla-superblog-minPartySnap despre care v-am mai vorbit a fost prezent pentru un fotodivertisment și mi-a plăcut să mă pozez deși nu m-am putut desfășura așa cum aș fi vrut. Poate data viitoare voi avea ceva mai mult curaj. Vă las câteva poze pe care le-am făcut.

tort-superblog-min

Nu știu dacă am reușit să exprim în cuvinte cât de încântată am fost că am întâlnit atâția oameni frumoși. Eu am fost plăcut impresionată de tot și cu această ocazie vă pot spune că am învățat câteva lucruri interesante și că am mai învățat să-mi mai organizez puțin ideile.

În mod cert voi participa și la următoarea competiție și sper să am o prestație mai bună. Trebuie să încercați și voi să participați la această competiție. Nu aveți nimic de pierdut!

P.S. Pozele de pe blog sunt preluate de pe contul personal al domnului Daniel Botea, poze făcute de către PartySnap și poze personale.

You may also like

21 de comentarii

 1. Imi place la nebunie ca ai mentionat sursa pozelor la sfarsit :)) Te-am urmarit cu drag la gala. Bebica ta e o scumpete de copil. Sper sa ne intalnim la urmatoarea gala! :*

 2. Fetita ta e tare dragalasa, se vede ca v-a placut la eveniment. Si eu urmaresc printre picaturi aceasta competitie insa nu m-am inscris pana acum. Se vede ca la final a fost un eveniment fain si cu oameni de calitate

 3. Salut. Ai stat la masa vecina, asa ca fiind si eu o persoana introvertita, doar te-am urmarit 🙂 A doua zi dimineata, la micul dejun, ne-am intalnit cand noi ieseam. E aiurea ca suntem mai introvertite, pt ca ajungem sa nu vorbim cu oameni frumosi. Pupici

 4. Hai si eu cu feedback, daca tot m-ai mentionat.

  De bine 🙂 Si eu tot asa mi-am propus la prima participare, sa fiu in prima jumatate a finalistilor. Am fost fix #44 din 88 de finalisti (2012). Pentru urmatoarele editii iti recomand metoda „injumatatirea intervalului”. Functioneaza implacabil 🙂

  De rau 🙂 Haidi bre, cum e aia cu Domnu’ Daniel. La bloggeri „nu se exista” domnii de-astea, chiar daca am eu nume de preafericit 🙂

 5. Foarte frumos. Felicitari si iti doresc ascensiune frumoasa. S-a vazut pe timpul competitiei ca ai fost entuziasmata de participare si cu atat mai mult acum la final ti se citeste multumirea pe fata. ( dati-i fetii un bradut macar de acolo din tort 😀 )

 6. Foarte frumos si felicitari prin 2013 am participat si eu, nu mai stiu ce loc am terminat insa aia a fost prima si singura data cand am participat fiind presata de timp si sincer si de unele note .

 7. Felicitari,Ramona! Stiu ca nu e usor sa participi la Superblog, dar te felicit pentru perseverenta si dedicare! 🙂
  Eu am participat acum 2 ani cred, insa mi-am dat seama de niste lucruri legate de publicitate si am renuntat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.