Produse consumate în luna iunie 2019

Luna trecută am fost puțin plecată la mare și acolo am avut câteva produse diferite față de cele pe care le folosesd în mod normal. Întâmplarea a făcut să adun câteva produse. marea majoritate sunt produse de îngrijire pentru păr, corp și ten. Observ că produsele cosmetice se termină ceva mai greu. Cu toate astea, am să vă spun părerile mele despre acestea poate vă sunt de ajutor.

Produse de îngrijirea părului

La capitolul ăsta am folosit câteva produse de la L’oreal. Mai exact am apelat la gama Lipidium Absolut Repair. Nu pot să spun că am văzut minuni. Sunt niște produse prietenoase cu părul, mi-a lăsat părul curat și hidratat. În ceea ce privește repararea lui nu pot să spun că am văzut ceva special. Mi-a plăcut mult șamponul uscat de la Nivea. Cred că este unul dintre cele mai bune produse de acest gen încercate și chiar îl recomand.

Produse pentru plajă

Nivea Sun Invisible cu SPF 30 poate fi o alegere excelentă dacă vreți să mergeți la plajă și vreți să vă bronzați un picuț. Știu că indicat este să folosim SPF 50, dar am zis să prind și eu măcar o culoare și să nu mă întorc tot la fel de albă precum am plecat. Varianta asta este perfectă pentru că nu este nevoie s-o întinzi și prinzi un luciu frumos al pielii până când prinzi și un bronz plăcut. Cel mai bun spray de după plajă este clar cel de la Gerovital. Loțiunea spray de la Gerovital are un preț accesibil și este perfectă pentru a răcori, hidrata și liniști pielea. Nu sunt la primul tub și m-am reîntors la el pentru că mi-a plăcut.

Creme hidratante de corp

Balsamul intensiv hidratant de la Bioderma mi s-a părut un produs interesant. Un produs potrivit atât pentru persoanele cu dermatită atopică, pentru pielea uscată, dar și pentru persoanele care vor o îngrijire de top cu produsele selecte de la Bioderma. Singurul minus al acestei creme îl reprezintă capacul care se deschide destul de greu, în rest, totul este la superlativ. Crema de corp de la Dove – purely pampering este un produs accesibil care își face treaba. În plus, aceasta are un miros floral plăcut care ne încântă și olfactiv.

Geluri de duș încercate

Shower cream de la Barnangen este un produs genail. Este un gel de duș foarte cremos și hidratant. Ar trebui să-l încercați măcar o dată ca să vă convingeți. Pe mine m-a cucerit. Gelul de duș spumă de la Nivea cu aromă de zmeură are o textură interesantă. Comparativ cu cel de la Barnangen nu este chiar atîtr de hidratant doar că îmi place să folosesc spuma asta. Plus că zmeura este una dintre aromele mele favorite.

Măști de față de la 7th Heaven

Surprinzător, luna trecută am folosit doar măști de la 7th Heaven. Masca cu cu foiță de aur pentru fermitate este una de tip șervețel. Este o mască foarte intens hidratantă. Mi-a plăcut și chiar aș recumpăra-o. Masca de față cu nămol din marea moartă este o mască pe care am aplicat-o de 2 sau 3 ori. Se curăță cu apă, are un miros plăcut și mi s-a părut ok. Masca de față cu cărbune este FAVORITA mea. Îmi place pentru că cărbunele se combină perfect cu cojile de nucă sfărâmate care exfoliază foarte bine tenul după ce cureți masca de pe față. Mi-a plăcut enorm și cu siguranță o voi mai cumpăra.

Acestea sunt câteva produse care le pun la comun pentru că sunt micuțe și nu se încadrează nicăieri. Spray-ul de țanțari de la Autan în varianta asta nu o recomand deloc. Are un miros extrem de înecăcios și deranjant. Mai este o varianta a acestuia cu pulverizator care este mult mai ok și cred că ține și mai mult. Ca și eficiență mi se par la fel. Pasta de dinți preferată rămâne tot Colgate, dar am mai folosit în vacanță și pasta de la Curaprox care are rol de albire, iar varianta asta este cu gust de piersică. Mi-a plăcut combinția și vă recomand să încercați și produsele lor de îngrijire.

Un alt produs care îmi place este dizolvantul de la Ebeline. Este o marcă proprie DM și are un fel de ciupercuță în vârf și dovarea produsului este extrem de interesantă. Cred că sunt la a doua sticluță și îmi place mult. Evident că am fost nedespărțită și luna trecută de dischetele demachiante de la Cien. Sunt perfecte pentru mine.

Voi ați folosit vreunul din aceste produse?

You may also like

12 comentarii

  1. balsamul nutritiv Atoderm de la Bioderma am vrut si eu sa mi-l iau, dar mi-am luat intai samponul si gelul de curatare din aceeasi gama si nu m-au ajutat cu mare lucru, asa ca nu am ajuns si la balsam. Cred ca sunt primele produse Bioderma care nu mi s-au potrivit din tot ce am incercat pana acum de la ei.

  2. Eu nu ma satur de produsele Dove! Le ador! Mi-am cumparat si eu lotiunea dupa plaja, ca tot trebuie sa ma pregatesc pentru concediul la mare! Bine ca mi-ai amintit si de Autan- nu se stie niciodata cand ai nevoie!

  3. Pasta de dinti Colgate, am cumparat-o chiar ieri si mastile de fata 7th Heaven au devenit si preferatele mele, in special cea cu aur de 24k.

  4. Ai folosit câteva produse minunate! Si mie imi place Bioderma,Nivea si mastile 7th Heaven!

  5. Gelurile de duș și cremele hidratante pentru corp sunt cele care ocupă primele locuri la mine. Ai avut ceva consumație 🙂
    Trebuie să încerc măștile .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.