Accesorii bărbătești îndrăznețe

Nu știu dacă eu sunt obișnuită să văd bărbații cu o anumită conduită sau sunt un pic în urmă cu ceea ce se poartă în prezent de către adolescenți. Îmi place să cred că următoarele lucruri pe care urmează să vi le arăt nu sunt pentru toată lumea. Vreau să vă arăt propunerile mele și chiar sunt curioasă să aud și părerea voastră referitoare la produsele alese de mine de pe Helloice.

Geacă de bărbați – Helloice apparel

Hainele pentru bărbați sunt cât se poate de clasice. Mai rar văd bărbați îmbrăcați cu haine de blană sau în culori mult prea feminine. De exemplu, la modelul ăsta este și varianta pe roz. Pe roz chiar mi se pare ușor nepotrivită. Deși nu am nimic împotriva acestei culori și chiar am văzut diverse tricouri sau malete pentru bărbați care arată foarte frumos pe bărbați.

Colierele masive sunt în trendmens chain

La început nu-mi plăceau genul ăsta de lanțuri masive. Mi se păreau total nepotrivite. Poate că le-am tot văzut în ultimul timp și m-am obișnuit cu ele în așa fel încât chiar au început să-mi placă. Singurul lucru care mi se pare ușor cam nepotrivit pentru un bărbat ar fi acele mici pietre care sunt de-a lungul acestui colier. Am verificat recenziile la produs șți am văzut că toată lumea care a cumpărat produsul se declară extrem de mulțumită ceea ce înseamnă că arată frumos.

Earrings for men

Iubesc cerceii și am foarte multe perechi. Trebuie să recunosc că și eu sunt extrem de încântată inclusiv de aceste modele de cercei chiar dacă acestia sunt pentru bărbați. Modelul de mai sus aș putea spune că pot fi unisex. Nu context faptul că aceștia sunt un model masculin, dar nu mă deranjează absolut deloc să-i port.

Vă plac accesoriile bărbătești. Cum vi se par modelele alese? Credeți că sunt potrivite pentru bărbați?

You may also like

13 comentarii

  1. Cum se spune ”de gustibus, non disputandum”.
    Dacă le plac, de ce nu? Până la urmă întâlnim și în rândul femeilor unele gusturi ”aparte”. Ideea e să accepți că nu suntem la fel,
    Mulțumesc pentru recomandări, le voi povesti și altora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.