Oferă o nouă imagine casei tale

De multe ori simțim nevoia de a schimba câte ceva prin casă, și alegem să renovăm, să înlocuim mobila, să vopsim și să redecoram. Când suntem în pană de idei putem căuta online noutățile în materie de design interior și putem alege soluțiile cele mai avantajoase pentru noi. Cu o sumă de bani convenabilă putem schimba total aspectul casei noastre.

Idei practice pentru decorarea casei

Un designer de interior ne-ar fi de mare folos când vrem să decorăm casa cu mult bun gust. Însă putem plăti o sumă măricică pentru serviciile acestuia. Este de preferat să ne punem la curent cu noutățile în materie de decorare a casei. O casă înseamnă căldură, confort și senzație de cămin primitor. O investiție redusă, foarte bine gândită, poate schimba total aspectul oricărei camere din casă. Cu puțină creativitate și materialele necesare putem crea o casă cu un aspect atrăgător și luxuriant.

Putem realiza decorațiuni de perete cu ce avem prin casă. Putem crea un perete decorativ cu poze din cele mai frumoase amintiri ale noastre. Vechea perdea poate căpăta o nouă valoare dacă o înfrumusețăm. Aplicând dantelă sau broderie, perdeaua va arăta mult mai bine și nimeni nu va mai ști de vechea perdea. Picturile celor mici, vasele viu colorate, și în firme cât mai inedite pot constitui obiecte prețioase de decor.

Mesele mici de pe hol sau din sufragerie pot fi înlocuite de un dulap de mici dimensiuni pe ale cărui rafturi putem pune câteva cărți. Putem adaugă o lampă pe dulap sau putem opta pentru o vază de flori. Vechea canapea din sufragerie poate fi înlocuită de o măsuță pentru cafea și două scaune. În acest fel îți vei petrece într-un mod plăcut diminețile, savurând cafeaua cu persoana iubită în liniște.

Înviorează casa prin culoare

Aplicarea de tapet, care poate să înlocuim gresia sau faianța, implică o muncă mult mai mare și costuri pe măsură. În loc să plătim profesioniștii în zugrăveli și să aruncăm banii pe gresie și faianță nouî, putem opta pentru o vopsea peste faianta. Aceasta va îmbrăca în nuanța sau modelul dorit de noi vechea faianță. Pereții nu sunt deloc de neglijat, se murdăresc destul de ușor și să vopsim în banalul alb pare ușor demodat. Putem alege vopsea decorativa pentru pereți care va schimba radical aspectul casei noastre. Putem alege și un covoraș mic într o nuanță contrastantă cu nuanța pereților și a mobilei.

Decorează cu obiecte pe gustul tău

În casa ta tu ești șef, tu trebuie să te simți confortabil. Tocmai de aceea, alege obiecte care să fie pe placul tău. Obiectele primite în dar, sau suveniruri achiziționate din vacanță, dacă îți sunt pe plac, pot lua foarte ușor locul vechilor decorațiuni. Dacă nu ești fan al decorațiunilor la modă, poți merge pe stilul apreciat de tine. Pentru o casă frumoasă trebuie să păstrăm un echilibru cromatic și stilistic.

Tu ce faci când vrei să schimbi câte ceva prin casă?

You may also like

19 comentarii

  1. Întotdeauna am făcut interiorul locuinței după stilul care mi se potrivește ținând cont de spațiu, de utilitatea și lumina oferită. Consider că acasă, este acolo unde se vede amprenta personală, unde te simți bine, sigur, relaxat.
    Acum este o nouă etapă de decorare, redecorare a casei și am simțit nevoia să fac unele schimbări.

  2. Uite ca aici m-ai prins in offside. Nu aveam nici cea mai vaga idee ca exista vopsea pentru faianta. Este pentru prima data cand aud de asta ci chiar ma intereseaza pentru ca e mult mai ieftin si mai rapid sa dai cu vopsea peste cea veche, daca nu e crapata/sparta, decat sa o inlocuiesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.