Pregătirea garderobei de toamnă pentru copii

Începerea școlii sau mersul la grădiniță vin la pachet cu liste mari de cumpărături și cheltuieli semnificative. Avem parte pe timpul verii de reduceri finale la articole potrivite debutului noului an școlar. Ar fi păcat să nu profităm și este momentul să facem achiziții strict necesare pentru copilul nostru. Iată ce trebuie să îi cumpărăm pentru a-i completa garderoba copilului nostru.

Verifică-i garderoba existentă

Pentru că ne gândim la articole vestimentare de sezon, vom face ordine în dulapul copilului. Vom alege hainele de toamnă și vom păstra acele articole care îi vin și sunt potrivite pentru a merge la școală cu ele. Vom face o mică listă cu tot ceea ce avem nevoie să cumpărăm pentru a-i completa garderoba.

Alege calitatea înainte de orice

Ținutele pe care le vom pregăti pentru școală trebuie să țină pasul cu modă, dar să rămână în limita bunului simț. Putem alege cămăși sau tricouri potrivite vârstei copilului, jeanși și fuste, sarafan sau rochie. Nu trebuie să uităm nici de încălțăminte.  Vom alege pantofi comozi pentru școală. Este important să ne îndreptăm atenția și către echipamentul pentru ora de sport. Pentru orele de sport orice elev are nevoie de un trening și de o pereche de teniși sau pantofi sport potriviți pentru alergare.

Vom căuta acele articole care au prețul redus. Dacă vrem să facem cumpărături din magazinul online cu hainuțe pentru copii, vom analiza cu atenție tabelul cu mărimi. Ne este mai ușor să cumpărăm din mediul online hainuțe istețe și cochete cum sunt cele de pe Elamag. Avem suficient timp pentru a analiza toate articolele si pentru a ști dacă ne putem încadra în bugetul de care dispunem.

Cum alegi hainele pentru școală 

Este important să oferim copilului nostru tot ceea ce este mai bun. Tocmai de aceea, trebuie să avem grijă ca materialele hainelor pe care le alegem să fie de cea mai bună calitate. Sunt de evitat hainele din materiale sintetice. Trebuie să fim atenți și la sistemul de închidere al hăinuțelor. Bluzele cu fermoar sau capse pot fi mai ușor de închis și deschis pentru copii decât hainele cu nasturi. Pentru hainele de școală cele mai recomandate materiale sunt bumbac și in, dar și cașmirul, un material călduros, ideal pentru iernile reci.

Trebuie să citim cu atenție etichetă articolelor vestimentare pe care URMEAZĂ să le alegem. Putem alege haine idokids în funcție de culori, însă, este bine să respectăm regulile școlilor. Dacă se impune ca la șoala la care se află copilul nostru să fie îmbrăcată uniforma, lucrurile sunt clare. În schimb, dacă nu se adoptă uniformă, putem evita nuanțele colorate și ne putem limita la nuanțele de alb, negru și denim.

You may also like

16 comentarii

  1. in cazul copiilor de pana in 12-13 ani, oricum gardorba se cam schimba complet de la un an la altul pentru ca sunt in continua crestere si hainele pe care li le cumperi anul acesta sigur vor fi mici la anul, nu?

  2. Chiar aveam nevoie de un site de unde sa ii cumpar fetitei mele
    Hainute pentru gradi. Nu stiam de acesta. Multumesc pentru recomandare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.