Modele elegante de rochii de ocazie

Particip relativ des la evenimente deși nu toate sunt cu ținute impuse sau foarte pompase. Cu toate astea, rochiile elegante mă atrag ca un magnet și atunci când am ocazia îmi comand modele de rochii la reducere sau chiar când găsesc modele drăgălașe care merită atenție.

Rochia roșie este nelipsită din orice dressing

Rochia roșie este cea care te poate scoate din anonimat și te poate pune în evidență. Modelele sunt diverse și cred că sigur își găsește fiecare acel model care să se potrivească siluetei. O rochie bodycon roșie este potrivită unei siluete perfecte și poate fi ușor mai pretențioasă pentru că este mult prea sexy. Dar o astfel de reochie, precum cea de mai sus, este finuță, elegantă și mult mai decentă.

Rochie crem cu broderie

Pentru persoanele care nu vor să iasă foarte mult în evidență, o rochie crem poate fi alegerea potrivită. Este o rochie care este potrivită persoanelor cu o siluetă aproape perfectă și picioare frumoase. Aș putea să spun că picioarele sunt cele mai expuse și trebuie să arate impecabil pentru ca atenția să fie concentrată asupra rochiei, și nu asupra eventualelor imperfecțiuni. Broderiile rochiei o fac specială și o pun și mai mult în valoare.

În categoria wholesale homecoming dresses intră și această rochie care este ceva mult mai sexy decât cele propuse până acum. În partea de sus are un fel de corset care pune în valoare bustul, dar nici lungimea acesteia nu este foarte generoasă. Este o rochie care nu este tocmai stilul meu, dar sunt convinsă că sunt multe fete care preferă acest model și tocmai din acest motiv am îndrăznit să îl arăt.

Voi ce părere aveți despre acest tip de rochii? Care este modelul preferat dintre cele alese de mine?

You may also like

15 comentarii

  1. foarte multe modele de rochii frumoase atat de ocazie, cat si de zi, pe site-urile din afara! Si la preturi mult mai mici! La noi preturile sunt mai mari si modele mai putine.

  2. Sunt foarte frumoase rochiile. Anul acesta nu ma bag la astfel de achizitii pentru ca burta nu imi permite, dar dupa nastere cu siguranta imi voi achizitiona cateva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.