Cumpărături absolut necesare pentru începutul de an școlar

Începerea școlii nu vine tocmai cu bucurie. Nici eu nu sunt tocmai încântată pentru că știu că va fi greu atât pentru mine, cât și pentru ea. Dar nu ține de cum vrem noi așa că trebuie să ne pregătim. Până acum am cumpărat rechizite și rucsac. Mai am de cumpărat câteva haine sport de care are nevoie și câteva cămăși albe.

Treningul perfect pentru orele de sport

În fiecare an i-am cumpărat trening de la Decathlon. Fetița mea se împacă tare bine cu produsele lor și mă bucur că modelele existente sunt exact pe gustul ei ca să le poarte cu drag. În fiecare an aleg cam același model, mai exact, cel de mai sus. Pielea respiră foarte bine, este potrivit și pentru toamnă pentru că are un material puțin mai gros și modelul este tare frumos și se așează tare bine pe corp. Un alt mare avantaj al acestui trening este prețul care este sub 100 lei. Pe site, dar și în magazine sunt mult mai multe modele de treninguri de copii în cazul în care considerați că acesta nu este pe placul vostru. Îmi aduc aminte că anul trecut am luat un trening care era doar 30 lei. A fost numai bun ca să-l poată purta în parc la joacă.

Colanți sport

Vremea pare a fi bună momentan și aș vrea să cumpăr și niște colanți mai subțiri care pot fi purtați cu un tricou alb la orele de sport. Încă nu este nevoie și de o bluză de trening și din acest motiv ar fi potrivită chiar și o pereche de colanți. În plus, mai toate perechile de colanți au un preț foarte bun și chiar merită achiziționați în perioada asta.

Încălțăminte sport pentru mai multă mișcare

Fetița mea este foarte energică și tocmai din acest motiv încerc s-o încurajez să facă cât mai mult sport. Pe lângă faptul că nu-i mai vine nici o pereche de adidași de anul trecut, am nevoie de 2-3 perechi de adidași pentru toamna asta. Pe de-o parte vreau să-i cumpăr o pereche pentru școală care să se potrivească cu treningul și pe de altă parte vreau o pereche pe care să-i folosească la handbal. Ea face handbal și mă bucur tare mult să văd că acolo fac foarte multă mișcare.

Adidașii de mai sus sunt marcă proprie Decathlon, dar sunt de foarte bună calitate. Cristina are 8 ani, dar asta nu înseamnă că se descurcă să-și lege șireturile. Ca să evit probleme de genul, prefer să caut ceva cu adeziv care să se poată închide ușor. Am mai cumpărat adidași cu șireturi și ca să evite să se lege șa șireturi prefera să nu-i încalțe. Îi crește atât de repede piciorul încât sper să îi poată purta toamna asta, eventual și în primăvară.

Accesorii utile pentru școală

Cristina trece în clasa a doua așa că am decis să folosesc anumite lucruri de anul trecut. De exemplu, rucsacul arată destul de bine. L-am spălat și îl va folosi și anul acesta tot pe el. Penarul am decis să-l schimb pentru că avea mici semne de uzură cel vechi.

Voi v-ați pregătit de școală? Ce mai aveți de cumpărat?

You may also like

14 comentarii

  1. Au produse foarte bune și prețul este ok .Am cumpărat in mare parte cam tot ce le trebuie pentru școală așa pe parcurs .

  2. Și noi vizitam destul de des acest magazin și ne place pentru ca găsim de fiecare data ceea ce ne dorim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.