Bijuterii pentru copii de la All4silver.com.ro

Eu iubesc bijuteriile și cred că i-am insuflat această pasiune și fetiței mele. Mă vede că-mi tot schimb zilnic cerceii și că în fiecare zi vreau să port altceva. Poate că a fost și influențată de mine, dar am zis să-i iau și ei câteva perechi de cercei cu unicorni. A făcut o pasiune pentru acești unicorni și totul a pornit de la o pereche de cercei și un lanț cu unicorn.

Comandă compusă doar din bijuterii pentru copii

Nu mi-am cumpărat efectiv nimic pentru că nu mă mai opream din a alege diverse modele de cercei pentru fetița mea. All4silver.ro are o categorie specială pentru genul ăsta de bijuterii și diversitatea modelelor este enormă. Toată comanda m-a ajuns 100 lei și vreau să vă povestesc despre alegerile făcute și despre impesiile pe care mi le-au lăsat aceste bijuterii.

În primul rând am ales o pereche de cercei cu unicorni din mai multe motive. Modul de inchidere al acestora este foarte sigur, la fel ca cel al cerceilor pe care îi poartă Cristina. În plus, mi s-a părut drăguț ca pasiunea ei pentru ponei să se regăsească și la urechiușele ei. Ba mai mult, să-i iau și un lanț cu unicorn.

Am ales 3 perechi de cercei rotunzi la baza urechii cu diverse modele agățate. O pereche sunt cu un fluturaș cu câteva pietricele, o pereche cu o floricică și o pereche cu o plăcuță rotundă. Cerceii cu fluturaș au fost cam cei mai scumpi, în jur de 37 lei. Aceștia, dar și ceilalți sunt placați cu argint și au o peliculă anticorozivă care îi fac să nu se degradeze în timp.

Cerceii rotunzi simpli îi luasem de fapt pentru mine în momentul plasării comenzii. Din păcate eu sunt obișnuită cu variante mult mai mari. Cristina a văzut toată punguța cu cercei dedicați pentru ea, așa că s-a gândit că și aceștie sunt tot pentru ea. Mi-au plăcut cum se vedeau la ur5echiușele ei și evident că aceștia sunt favoriții mei.

Modul în care se prezintă cerceii după câteva săptămâni de purtare

În primul rând eram ușor reticentă ca nu cumva să aibă vreo sensibilitate și să i se umfle, înroșească sau cine mai știe ce să pățească copilul la ureche. Vreau să menționez că nimic din temerile mele nu s-a adeverit. În concluzie, Cristina nu s-a înroșit, nu a avut mâncărimi sau orice altă reacție alergică la ei.

Bijuteriile sunt foarte ieftine și te gândești că urmează să primești cine știe ce bazaconii, în schimb eu am fost extrem de mulțumită de alegerile făcute. Toate arată bine, sunt lucrate foarte frumos în cele mai mici detalii și chiar mă bucur că am descoperit acest site. Cerceii rotunzi au un sistemt de înghidere foarte ok. Tortița se ridică cumva în sus și este ca un fel de tijă sub formă de semilună. Interiprul acestora este gol și tija intră cumva în interiorul cercelului. În acest fel cercelul nu se deschide singur sub nici o formă și se așează frumos la ureche.

Același sistem de închidere îl au chiar și cerceii rotunzi care au o dimensiune ceva mai mare. Sunt foarte stabili și nu există riscul ca acea tijă să se îndoaie/strâmbe, etc.

La cât de mult iubesc eu bijuteriile, mă gândesc serios să încerc și pentru mine câteva bijuterii pentru că acestea m-au cucerit.

You may also like

6 comentarii

  1. ce de cercelusi frumosi are Cristina in vacanta asta! sunt putin invidioasa pe ea, mai ales pe cei rotunzi care stii ca imi plac si mie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.