Drumul către un zâmbet perfect

O dantură impecabilă poate fi ca o carte de vizită pentru fiecare dintre noi. Trebuie să păstrezi o igienă orală perfectă pentru ca dinții tăi să arate bine. Chiar și așa este posibil să îi cureți de 2-3 ori pe zi și totuși dinții tăi să nu fie de un alb imaculat. Am ajuns să cred că acel alb imaculat îl vezi doar în filme sau poate fi obținut doar dacă îți pui fațete.

consult-stomatologic-minZâmbetul îți poate reda încrederea în tine

Fiecare lucru are importanța lui în ceea ce te privește. Trebuie să ai un ten curat, trebuie să ai mâini hidratate și picioare catifelate. Evident că degeaba le ai pe toate cele enumerate anterior dacă dantura este problema. Mai nou s-au găsit soluții pentru orice problemă dentară doar că prețul te poate convinge să faci un pas spre mai bine.

Oricâte probleme ai, trebuie să vizitezi un stomatolog care să te poată ajuta și îndruma către soluția cea mai bună. Există și varianta în care poți să stabilești din start modul în care poți plăti consultațiile și intervențiile. Le poți face treptat sau poți plăti în rate.

Am văzut persoane care datorită neglijenței, lipsei de bani într-o anumită perioadă sau chiar probleme de sănătate, au rămas fără măsele sau dinți. În momentul în care afișezi un zâmbet larg și se vede lipsa vreunui dinte este clar un disconfort și te limitezi să nu mai ai un zâmbet larg și să râzi cu poftă.

Consult stomatologic la un cabinet cu renume

Toate cabinetele stomatologice sunt bune doar că eu prefer să mă duc la control după o recomandare. Am făcut câteva experimente care nu au fost tocmai pe placul meu și nu mai vreau să fac experimente de genul. De preferat ar fi să ajung la un control o dată la 6 luni, dar nu prea reușesc să ajung la timp de fiecare dată și în concluzie am zis să ajung măcar o dată pe la  un control de rutină sau atunci când observ modificări ale danturii sau mici pete negre care pot conduce către carii.

Ultimul control l-am făcut la Clinica Trident. Această clinică este renumită pentru diversitatea serviciilor pe care le oferă, medicii foarte bine documentați, proteze dentare de calitate și a aparaturii ultra performante. Am fost mulțumită de seviciile oferite și de felul în care am fost tratată.

Ața de dentară este la fel de importantă ca și periajul

Recunosc că prima oară când am auzit despre ața dentară nu i-am văzut rostul și nu am înțeles de ce mai este nevoie de ață dentară, atâta timp cât îți cureți dinții de 2-3 ori pe zi. Doctorița care m-a consultat m-a convins că periajul nu este suficient și mi-a propus să fac un mic experiment acasă. După ce mă spăl pe dinți să folosesc o ață dentară și voi vedea că vor mai fi spații între dinți care nu au fost suficient de bine curățați și că unele resturi de mâncare au rămas la locul lor.

Avea perfectă dreptate. Nu am găsit foarte multe resturi dar un periaj de calitate nu reușește să pătrundă în toate zonele. Mă declar pe deplin mulțumită și în rutina mea de îngrijire a dinților am mai introdus și ața dentară pe lângă periaj și apa de gură.

Voi cum vă curățați cel mai eficient dinții?

You may also like

4 comentarii

  1. Drumul la stomatolog ar trebui sa fie pentru noi o rutina. Dar sa recunoastem ca si stomatologii sunt , multi dintre ei, doar dupa bani si fara servicii de calitate. Iar preturile sunt mari.

  2. de ani de zile tot caut zambetul acela alb, am incercat cateva produse pentru asta dar nu am vazut rezultatae notabile pana la urma tot un cabinet rezolva asta produseledin comert nu misepar prea grozave

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.