Hainele de copii de la Belkids sunt potrivite chiar și pentru cei mai mofturoși copii

Copiii au personalitate și acest aspect se poate vedea chiar și atunci când vine vorba despre vestimentație. Cu băieții am înțeles că ar fi ceva mai ușor și nu prea sunt mari probleme. Acceptă cam orice li se dă. Așa pățeam și eu în momentul în care era Cristinuța mea în grupa mică. Deja din grupa mijlocie s-au cam schimbat lucrurile și deja avea preferințe și aveam ditamai circul dimineața dacă nu o îmbrăcam cu ceea ce vroia ea.

Privit din exterior, ar putea părea o problemă minoră. Așa și …. o îmbraci cu ce vrea și scapi de stres doar că vroia bluza purtată cu o zi înainte care era deja murdară. Sau vroia o anumită rochiță care îi era clar mult mai mică decât mărimea ei, dar na … o vroia și punct. Apoi am început să ascund hainele mici sau în cazul în care le vedea și nu aveam scăpare o lăsam să se îmbrace cu ce vrea doar să am liniște.

Haine de copii alese chiar de Cristina

Acum totul este puțin mai bine. Nu mai bate chiar așa din picior deși mai sunt și zile în care se trezește cu fața la cearceaf. De multe ori prefer s-o întreb ceea ce vrea sau aleg în funcție de personajele preferate.

Ultima dată când am făcut câteva cumpărături online am optat pentru Belkids.ro pentru că au haine cu licență și niște modele care sunt exact pe placul meu, și nu numai. În felul ăsta toată lumea este mulțumită și am o diversitate interesantă de modele de haine pentru cea mică. De exemplu, fusta Minnie Mouse de mai sus a fost una dintre alegerile Cristinei. Materialul este foarte calitativ și print-ul este impecabil. Toate hăinuțele cu personaje sunt cu licență așa că nu trebuie să vă îndoiți de nimic.

În plus, materialul este unul ușor mai bățos care face ca fustița să aibă puțin volum și să se vadă foarte frumos. Are un elastic lejer în talie și merge combinată cu tot felul de piese vestimentare mai simple sau mai sofisticate. De această dată provocarea zilei a fost să se transforme în fetița Minnie și i-a ieșit în mare parte. În acest moment observ că fustița este la reducere și o puteți achiziționa cu jumătate de preț.

Sarafan și rochie lejeră de la Belkids.ro

Am preferat să aleg o rochie și un sarafan mai lejer și recunosc că pe acestea le-am ales eu. Nu pot să spun că a fost extrem de încântată de ele și abia am reușit s-o pozez cu ele. Fustița cu Minnie a fost clar favorita ei. Rochia Hello Kitty aș putea să spun că este pe locul doi. Problema este că îi este puțin mare și din acest motiv am zis să mai aștept un pic și abia după asta să i-l dau la purtare. Acesta merge purtată pur și simplu dacă afară este foarte cald sau poate fi combinat și cu un tricou pe dedesubt.

Sarafanul cu inimioare este preferatul meu. Mi se pare foarte drăgălaș și chiar mi-ar fi plăcut și mie unul în acest model. Este foarte bun pentru toamnă și chiar acesta mi se pare că merge de minune cu o maletă sau un tricou pe dedesubt. Materialul este calitativ și merge purtat chiar și cu o cureșuță în talie dacă vi se pare că este mult prea larg, deși cred că în cazul copiilor nu este nevoie de un detaliu de genul.

Cum vi se par alegerile mele de pe Belkids.ro?

You may also like

10 comentarii

  1. sa le poarte sanatoasa. Si ale mele nepoate incep sa emita fel si fel de pretentii la capitolul vestimentatii. Fiecare are personajele ei preferate si vrea cat mai multe hainute cu ele imprimate pe materia. Minnie este in top. Gentuta cu Ana și Elsa le-ar placea amandurora. Si am descoperit si niste pijamale simpatice pe site.

  2. Wow cat e ea de mandra de noile achizitii, i-as fi luat si lui Rares ceva dar din pacate doar pana la mar 128 au iar al meu trece deja la 140

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.