Ultimul outfit pe anul acesta și câteva urări

Astăzi este ultima zi din an și mă bucur să văd că în acest an blogul meu a suferit cea mai mare și cea mai bună evoluție. Pentru 2017 îmi doresc ca blogul meu să fie mult mai cunoscut și toți membrii familiei să fie sănătoși. Atâta vreme cât avem sănătate, reușim să facem tot ce ne propunem și să trecem cu bine peste toate obstacolele de care ne lovim. Asta vă doresc și vouă și sper să mă urmăriți cu la fel de mult drag și în anul care vine.geaca-de-iarna-cremBluză Bonprix – link

Nu contează că afară este frig și este cod galben de vânt sau în unele zone chiar ninge. În sufletul meu este soare și am scos de la naftalină câteva poze, făcute acum două săptămâni. Afară tot frig era, dar aveam și ceva soare. Vedeta de astăzi este o bluză comandată de pe Bonprix. Am decis să îi dedic un articol întreg pentru că …. merită.

Integrarea bluzei Bonprix în ținută

bluza-bonprixAtunci când am plasat comanda pe site știam sigur că vreau să cumpăr ceva pentru cea mică dar am primit un newsletter în care era prezentată această bluză. Nu am putut să nu mi-o iau.

Afară era doar un grad așa că geaca m-a ajutat foarte mult. Am purtat-o împreună cu o pereche de pantaloni negri și niște ghete frumoase despre care urmează să vă povestesc.

Opinia cumpărătorilor de pe Bonprix

Mărimile se potrivesc sau nu. Este un fel de loterie în a-ți alege mărimea potrivită doar că opinia cumpărătorului este de un real ajutor. Te poți ghida după ce spun aceștia și în felul ăsta să știi dacă M-ul este M sau dacă nu cumva bluza are o croială mai largă și în loc de M(care porți tu) ai nevoie de un S.

Comentariile acestei bluze m-au pus puțin pe gânduri. Am citit că ar fi puțin cam transparentă, dar am riscat și nu regret nici o clipă.

bluza-cu-fluturi-bonprixEu mi-am ales mărimea 36/38, iar în general port M și îmi vine perfect. Bluza are un material moale și plăcut la atingere. În partea din față sunt niște fluturi imprimați iar spatele este complet alb. Materialul este ușor transparent. Aș putea spune că se vede linia sutienului și că nu ar fi potrivită pentru o persoană care nu poartă sutien. Nu este cazul meu. În concluzie bluza are un model interesant, un material bun și cade frumos pe corp.

bonprix-bluza-cu-fluturiM-am lungit cu vorba și deja s-a făcut târziu! Eu mă apuc să mă pregătesc pentru petrecerea din seara asta. Ne vedem puțin mai târziu pe Instagram.

Un An Nou plin de realizări și să ne vedem cu bine!!! 🍀🎉🎉🎉🍀

bluza-bonprix-cu-fluturi

 

 

You may also like

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.