Annabelle 2 (o duminică la film)

La cinema am ajuns foarte rara în ultimii 3 ani sau mai exact o dată cu apariția Cristinuței. ca eu să pot pleca de acasă este o întreagă aventură și nu-mi pot permite s-o deranjez de fiecare dată pe mama ca să mă duc eu la film. Poate că ar trebui să mă gândesc mai mult la mine și să nu mă gândesc că deranjez. Îmi doream mult câteva ore de relaxare și am vrut să merg la Annabelle pentru că am văzut că este lăudat.

Totul se întâmplă pe fugă la mine și îmi doream să petrec câteva ore relaxante doar pentru suflețelul meu. Evident că n-am fost gata la timp ca să plec la film și copilul plângea că vrea cu mine, mama vroia să-i intre pe sub piele și-i făcea diverse propuneri și soțul îmi reproșa că am început să mă pregătesc de la ora 13 și la 16 eu încă mă machiam. În fine, am plecat un pic nervoasă că m-am murdărit de tuș și că aș mai fi avut eu câteva modificări de făcut.

Cercei – link

Rochie – Mango

Ceas – link

Mi-am propus să fac mai multe poze și să folosesc Insta Story de la Instagram. A început să-mi placă să urmăresc diverse fete și să văd ceea ce fac ele, așa că am zis că profit de cele 3-4 ore libere și voi fi și eu activă.

În Galați nu avem cinema sau cel care este nu-mi place așa că am fost la Brăila. Pe drum am stat mai mult pe telefon. Mi-am pus câteva poze pe Instagram, am avut grijă să-mi fac 2-3 selfiuri și am mai verificat din noutăți. Când să parcăm s-a enervat soțul pe un tip în parcare și situația era ușor tensionată. Eu am încercat să fiu ZEN și am făcut câteva poze … aveam nevoie.

Ne-am găsit cu niște prieteni și am schimbat câteva vorbe și am mâncat pe fugă un KFC. M-am ridicat de la masa la 17.20, adică ora la care îmi începea filmul. O data cu biletele am câștigat și 2 oferte de la barul cinema-ului. Am fugit rapid la pop corn și repede la film care nu începuse, dar rulau reclamele.

Despre Annabelle 2

Văzusem și partea întâi și știam cam la ce să mă aștept. Era o păpușă care băga lumea în sperieți, omora sau alte lucruri mai puțin normale. Exact, exact, nu-mi amintesc acțiunea primei părți, dar aceasta a fost slabă rău. Eu sunt o mare iubitoare de filme de groază și cu toate astea, acest film mi s-a părut banal.

Singurele momente mai palpitante au fost cele de groază care m-au făcut să tresar puțin sau să fiu puțin îngrețoșată de ceea ce văd. Am văzut filme mult mai bune și acesta este chiar slăbuț. Nu l-aș recomanda!

Pentru ca totul să fie complet, aveam în jurul nostru puștoaice care discutau acțiunea filmului, porneau becul la telefon să caute diverse prin poșetă, unii țipau ca să ne sperie și multe alte copilării. Poate că m-am maturizat eu și n-am prea gustat aceste glume proaste ale unor persoane.

Când am ajuns acasă am primit o mie de pupături și multe îmbrățișări de la cea mică. A tot încercat pe limba ei s-mi spună ce a făcut cu buni și cum s-a jucat cu ea. De acum începe să spună tot, chiar dacă unele lucruri nu le înțeleg în totalitate. Mă bucur c-am avut parte de puțină relaxare și sper că și voi ați petrecut așa cum a vrut suflețelul vostru.

Vă doresc o săptămână ușoară!

You may also like

25 de comentarii

 1. Frumoasă ținuta alesa de tine pentru film ..si eu ajung foarte rar savad un film…Să ai o săptămână minunată

 2. Draga mea semănăm incep sa mă pregătesc cu 3,4 ore înainte să plec undeva și tot nu sunt gataEști superbă

 3. Iti vin foarte bine cerceii. Si eu ajung destul de rar la film desi acum cativa ani mergeam des. E frumos sa te relaxezi din cand in cand dar pacat ca trebuie sa treci prin atatea ca sa ajungi la film, cred ca ti-a taiat tot cheful 😀

 4. În aceeași situație sunt si eu. Nu am mai fost la film de 3 ani, o dată cu venirea pe lume a fetiței. Înainte mergeam la film, am văzut toate animatiile posibile datorită baiatului Nu mai zic de cand N-am fost la un film pentru mine

 5. Citeam aseara articolul tau in drum spre casa si incercam sa-mi amintesc de cand nu am fost la un film la cinema! Vara aceasta am ajus doar de 2 ori, cu toate ca stau la 10 minute de mall.

 6. Eu nu-s cu filmele de groază, așa că nici Anabelle nu m-a tentat. Cât despre deranj, nu cred că ai cum să o deranjezi pe mama ta și cred că și ei îi face plăcere să stea cu cea mică <3

 7. Recunosc am devenit tot mai obsedata si eu de pozat. Am ajuns sa-mi fac selfiuri cu nemiluita, profit ca am parul mereu aranjat si am si o stare de liniste.
  Timpul mi-l impart intre munca, munca, prieteni, gatit si citit!

 8. Ramo, esti de apreciat ca nu vrei sa apelezi la nimeni pentru a sta cu Cris. stiu eu pe unele care fac copii si apoi ii lasa cu bunicile si ele pleaca in oras. Totusi, la 2 luni cred ca e bine sa mai iesi si singura cu prietenele sau cu sotul.

  1. Nu prea-mi place de deranjez Criss. O solicit pe mama atunci cand chiar nu am de ales. de multe ori o iau cu mine in oras la un suc! 😉
   Ai sa vezi si tu cum sta treaba

 9. De cand zic si eu ca ma duc la film cu al meu sot… la mine nu e problema cu copilul, inca este mic si profit din plin ca sta cu mama linistit si cuminte (bine, ma refer la o zi pe saptamana cand ies fara copil :))). Am vazut si eu Annabelle, dar nu m-a dat pe spate, asa ca nici partea a doua nu ma astept sa fie buna. Sa ai o saptamana frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.