Comanda Fashion Up nelivrata

Astăzi vreau să vă povestesc despre un site foarte cunoscut www.fashionup.ro care a dat dovadă de foarte multă neseriozitate și neprofesionalism.

Pe 23 Noiembrie am dat o comandă pe site-ul lor. Asta ar veni la 2 zile diferență de vestitul Black Friday

Comanda a constat în câteva produse și printre altele și acest ceas pe care l-am comandat în ideea de a-l face cadou tatălui meu care își serba ziua de nume pe 6 Decembrie. Când am plasat comanda am bifat să fiu contactată telefonic pentru că în dreptul acestui produs scria că se va livra în 14 zile și aș fi dorit să îl primesc cu câteva zile mai devreme.

Luni dimineață am fost contactată telefonic, așa cum mi-am dorit, numai că doamna m-a asigurat că îmi va ajunge coletul pe 8 Decembrie și că nu se poate mai devreme. Am acceptat și situația dată și m-am gândit să îi spun tatălui meu că urmează să își primească cadoul pe 8 Decembrie. 
Zilele au trecut și pe 8 Decembrie nu am primit nici un colet. În schimb am primit un mail prin care mi se spunea că urmează să primesc coletul cu întârziere și mai exact în intervalul 15-18 Decembrie. Le-am trimis un mail și am insistat să primesc coletul cât mai repede și singurul răspuns a fost că voi fi contactată la expedierea coletului. 
Timpul a trecut iar eu nu am primit nici un colet din partea lor, nu mi-a mai răspuns nimeni la mailuri și dacă până acum sunam de înnebuneam la numărul de telefon după site și nu îmi răspundea nimeni … acum l-au scos de tot după site.
Este prima comandă de pe acest site … și cu siguranță ultima. M-a pus într-o situație total neplăcută și noroc că este vorba de tata și nu de altcineva. Să mai sper că voi mai primi coletul? Dacă îl primesc să îi dau ceasul drept cadou pentru Crăciun?! 🙂
Voi aveți astfel de experiențe neplăcute cu fashion up? Sau ați fost dezamăgiți de alte magazine online? Este bine să facem cunoscute astfel de situații pentru ca pe viitor să nu mai avem astfel de neplăceri

You may also like

7 comentarii

  1. si eu am comandat niste bocanci de la ei. pe site scriau ca se livreaza in 10 zile lucratoare, am vorbit online cu un consultant de-al lor inainte sa plasez comanda si mi-a spus tot 10 zile, iar a doua zi, cand am fost sunata mi s-au spus 14 zile lucratoare. Dupa 14 zile, am fost sunata si anuntata ca mai intarzie comanda. Per total au fost 20 zile. Si nu era in perioada de Black Friday. Acum sper, in cazul tau, sa nu fie si din cauza serviciului de curierat. Sunt foarte aglomerati in perioada asta, desi, normal si corect ar fi fost ca cei de la Fahion Up sa te anunte. Bafta multa. Optimista din mine crede ca vei primi coletul.

    1. La asta ma gandeam si eu! Mi se parea corect sa imi zica ca dureaza o luna ca in felul asta anulam comanda si nu sa ma amageasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.