Bijuterii prețioase care pot fi purtate în orice moment al zilei

Femeile se pot accesoriza cu fel de fel de bijuterii sau chiar accesorii precum eșarfe, pălării, coronițe. Îmi plac femeile aranjate și îngrijite deși trebuie să avem grijă ca nu cumva să ne împopoțănăm prea mult și să arătăm ca un pom de crăciun. Este de preferat ca accesoriile să fie asortate cromatic cu restul lucrurilor pe care le purtăm și să avem grijă să nu folosim foarte multe astfel de piese.

Bijuteriile și pălăriile

Vara este anotimpul prielnic pentru accesorii fel de fel. Dacă este vorba despre o ieșire de o zi putem apela cu succes la o pălărie. Modelele sunt extrem de diversificate și putem apela la pălării cu boruri mai mari sau mai mici în funcție de preferințe și de modul în care se încadrează în ținuta aleasă. O ținută de acest gen merge asortată cu succes cu un opal engagement rings. Inelele sunt ca o piatră prețioasă care ne pot face să strălucim și mai mult. Ele au rolul de a ne da un plus de eleganță și chiar ar fi indicat să avem un inel prețios la mână. Ideal ar fi să nu aglomerăm degetele pentru a putea să fie vedeta de pe mâna noastră și pentru a ieși frumos în evidență.

Bijuteriile și asortarea lor cu accesoriile din păr

Au apărut niște accesorii tare drăgălașe pentru păr în ultimul timp. Niște accesorii care imită ușor perluțele și care dau un aer ușor boem întregii ținute, merg perfect asortate cu un inel delicat cu o perluță micuță în genul moonstone engagement ring. Acest gen de inel merge perfect purtat individual sau asortat cu bijuterii cu același model sau doar cu accesorii de păr în genul celei de mai sus.

Alege bijuterii cu pietre colorate

Albul reprezintă puritate și eleganță, dar în momentul în care te orientezi către o bijuterie colorată parcă aceasta atrage și mai mult atenția. De exemplu, turquoise engagement ring ar putea reprezenta o alegere potrivită. Poate fi asortat cu piese colorate, dar la fel de bine se vede și o rochiță albă de vară și o poșetă în nuanța inelului. Combinațiile sunt nenumărate, trebuie doar să potriviți cromatic culorile și restul nu mai contează.

Voi ce fel de accesorii purtați zi de zi?

You may also like

9 comentarii

  1. Ador sa port palarii!!! Iar vara imi fac de cap cu adevarat! 😀
    Cat despre bijuterii…le ador!!! Si pe cele simple dar si pe cele mai neobisnuite, mari, colorate, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.