Produsele de papetarie sunt cele mai cautate in aceste zile

Septembrie anunță sfârșitul verii și pentru mulți copii și sfârșitul vacanței. Nu cred că este un sentiment plăcut pentru nimeni să știe că începe un an de școală. Eu îmi amintesc entuziasmul primei săptămâni când îmi revedeam colegii și ne povesteam despre experiențele trăite în vacanță. După prima săptămână încep profesorii să fie mai severi și totul trebuie luat în serios.

elider-min

De la începutul lunii vezi forfotă pe la librării și înghesuială mare. Nu înțeleg de ce preferă unii părinți să piardă timp prețios pe aspecte de acest gen. De ce nu își fac cumpărăturile online. Stau frumos acasă și analizează oferta urmând ca ulterior să își comande toate produsele de pe listă bifând frumos fiecare produs. Oare sunt eu prea comodă sau m-am dezobișnuit să alerg prin magazine după mici chilipiruri?!

Zilele astea google mi-a scos în cale un site despre care nu știam nimic. www.elider.ro este un site cu de toate în afară de mâncare 🙂 Găsiți aici articole de papetărie, jucării, articole de menaj și multe alte chestii. Inițial m-am uitat la produsele de papetărie pentru că aveam nevoie de caiete cu coperți cât mai colorate, creioane colorate și alte nimicuri. Pentru că oferta era variată nu m-am limitat doar la acest domeniu și pe prima pagina am văzut un anunț cu o pilotă din puf de gâscă.

pilota-cu-puf-de-gasca-28147-big-min

Pilota din puf de gâscă are ca principale caracteristici confortul termic foarte ridicat precum și durabilitatea acesteia. Am găsit-o aici la un preț bun și nu am vrut să ratez această ofertă așa că am adăugat-o la comanda mea. Sunt convinsă că am făcut cele mai bune alegeri și am să vă arăt comanda mea imediat ce o voi primi. În plus site-ul este foarte bine structurat și o dată ajunși pe site sigur nu plecați cu mâna goală.

You may also like

21 de comentarii

  1. Sa stii, ca si eu anul acesta i-am cumparat baietelului toate rechizitele pentru gradinita din magazinele online 😀 Si, chiar este mult maai comod decat alergatul prin librarii 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.