Crema abraziva cu piersici si lapte de migdale (Avon) review

Prima dată mi-am cumpărat această cremă abrazivă în facultate. Am fost la un tratament cosmetic și cosmeticiana mi-a recomandat această cremă. Tenul meu acceptat-o fără probleme și m-am împăcat foarte bine cu ea doar că de cele mai multe ori prefer să mă spăl cu o spumă de față sau foloseam alte produse în locul acestei creme și din această cauză o consumam foarte greu. Cred că am folosit vreo trei tuburi până în prezent.

Crema se prezintă sub forma unei creme mai dense. Producătorul recomandă ca aceasta să se folosească pe pielea udă dar eu de fiecare dată am aplicat-o pe pielea uscată …. mi-a fost mai ușor de aplicat sau nu știu ce să zic. Crema se întinde destul de greu și este foarte grunjoasă pentru că în compoziția cremei sunt particule destul de măricele din sâmburele de piersică. Este o cremă destul de agresivă și nu o recomand pentru persoanele sensibile. După aplicare trebuie să clătiți cu apă din abundență pentru că se curăță destul de greu după față.

Am făcut o poză la ingrediente pentru că știu că persoane care sunt influențate de acestea atunci când cumpără un produs. Recunosc că nu este cazul meu. Dacă nu mă înșel parabenii și alcoolul din cremă nu sunt tocmai ok … asta la cât mă pricep eu! Gramajul cremei este de 75 ml. Crema costă în jur de 10 lei.

Ce părere aveți despre această cremă abrazivă?
Mă puteți și urmări pe
Facebook  Rokolla  …. (click pe nume)
Instagram Rokolla24  ….(click pe nume)
Pinterest  Rokollla …. (click pe nume)

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.