Cinci sfaturi pentru a alege o rochie înflorată

Rochiile sunt simbolul feminității. Ele sunt piesele perfecte pentru sezonul cald și nu numai. Putem să optăm pentru rochii pentru că în felul ăsta ne pun în evidență. Rochia înflorată este cea mai potrivită pe perioada verii și tocmai din acest motiv putem purta fel de fel de modele. Putem opta pentru copii cu imprimeu floral sau cu flori brodate. Vă ofer câteva sfaturi care vă pot ajuta să vă alegeți mult mai ușor rochia potrivită.

În funcție de stil

Rochiile înflorate pot fi găsite în fel și fel de modele. Chiar avem de unde alege în funcție de preferințe și de stilul fiecăruia. Putem opta pentru o rochie care să evidențieze ușor talia sau, dacă nu avem o talie perfectă, putem să purtăm o rochie care pune doar bustul în evidență. Angrila oferă o diversitate de modele de rochii inflorate și putem opta pentru una elegantă dacă avem nevoie pentru un eveniment special sau una casual pentru o ieșire în parc.

Culoarea preferată

Culoarea joacă un rol foarte important pentru că în funcție de ea ne putem alege restul accesoriilor. Pantofii, poșeta sau chiar cerceii îi alegem în funcție de rochia pe care urmează s-o purtăm. Tocmai din acest motiv trebuie să ne alegem întâi rochia și abia după acest pas alegem restul. Rochiile uni pot fi mai ușor de accesorizat, pe când cele mai colorate pot ridica ceva probleme. Cu puțin stil estetic rezolvăm problema.

În funcție de sezon

În funcție de sezonul în care ne aflăm ne putem orienta către rochii mai subțiri sau cu un material mai gros. Cu alte cuvinte, nici măcar în anotimpul rece nu trebuiesc neglijate aceste piese vestimentare.

Lungimea rochiei

În funcție de vârstă, de locul în care urmează să purtăm rochia sau de preferințele vestimentare sau de înălțime, lungimea rochiei joacă un rol foarte important. Dacă suntem o persoană mică de statură ar fi de preferat să ocolim rochiile care se opresc undeva după genunchi. Putem apela la rochii midi, dar trebuie să verificăm modelul ales pentru că nu toate modelele sunt potrivite. Este important să învățăm să ne cunoaștem corpul și să aflăm ceea ce ne avantajează.

Locul de unde ne putem cumpăra rochii

Eu am prins un curaj foarte mare și 90% din hainele pe care mi le cumpăr în ultimii ani sunt achiziționate online. Site-uri precum Etsy, Amazon, Angrila, Davidsbridal pot fi o alternativă bună ca să evităm să pierdem timpul în magazinele fizice și să găsim o diversitate mult mai mare de piese vestimentare.

You may also like

12 comentarii

  1. Si eu prefer sa-mi cumpar hainele online si foarte rar am dat gres cu marimile. De obicei citesc review-urile si ma descurc. Imi plac rochiile inflorate, mai ales vara.

  2. Mi-a plăcut felul în care ai abordat subiectul!
    Mereu suntem puse la încercare când vine vorba de alegerea rochiei ”perfecte”, prin urmare, câteva reguli, sfaturi sunt binevenite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.