Black outfit(vestă de blană și ghete cu imprimeu) OOTD

Iubesc negrul și sunt convinsă că nu sunt singura. Negrul îți dă o eleganță aparte și arată bine în mai toate situațiile. Important este să faci combinațiile potrivite care să te avantajeze. Am schimbat câteva elemente în ținuta mea ca să nu fiu complet neagră. Să mai am mici schimbări pe alocuri. Eu sper să vă placă ținuta mea și voi detalia puțin alegerile mele.

Geantă – link

Ghete – link

O mare parte din piesele vestimentare purtate de mine sunt marca Zaful și mai nou și accesoriile. Nu cred că am ce să spun urât la adresa acestui site pentru că îmi place ceea ce au și nu mă mai satur să pierd timpul pe site-ul lor. În acest outfit geanta și ghetele sunt la prima purtare.

Geanta este foarte încăpătoare. Are și o eșarfă colorată care a venit la pachet cu o eșarfă colorată care poate fi agățată de bareta genții. Eu evident că am uitat-o acasă în momentul în care mi-am făcut pozele și, drept urmare, trebuie să mă credeți pe cuvânt sau să vedeți pe site geanta cum ar fi trebuit să fie și cu eșarfă.

Ghetuțele sunt favoritele mele. Sunt frumoase și îmi fac piciorul foarte mic. Se închid cu un fermoar la spate și au un drăguț potrivit pentru mine. Pentru unele persoane poate fi considerat puțin mai mare. Faptul că ghetuța vine perfect fixată pe picior, nu mă deranjează deloc la mers și nici nu simt incomod înălțimea tocului.

Ghete – link

Tot în această comandă mi-am luat și aceste ghete înalte de blug pe care nu le-am purtat încă, dar cred că le voi băga la purtare din toamnă pentru că deja s-a încălzit binicel. Sunt foarte comode și cred că le voi purta cu blugii peste. Încă nu m-am hotărât.

Acesta este unul dintre cele mai perfecte outfit-uri în care eu mă simt excelent și pe care o port cu drag și cu o mare lejeritate. Aș putea să merg așa aproape oriunde, mai puțin pe stadion 🙂

You may also like

11 comentarii

  1. mie ghetele imi plac mai mult alea din demin decat asta imitatie piele de… ce o fi. Mi se par mai usor de asortat alea. Astea albe parca sunt mai pretentioase, Oricum imi era clar de la Zaful le-ai luat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.