Jucării din lemn de la Câte-n lună și-n stele

Jucăriile din lemn sunt cele mai potrivite pentru copii. Părinții preferă jucăriile din lemn pentru că materia de bază este naturală, sănătoasă, durabilă și nu conțin substanțe toxice. În plus, aceste jucării sunt educative, sunt plăcute la atingere și stimulează simțul tactil, sunt durabile și ușor de întreținut.

Eu i-am cumpărat fetiței mele câteva jucării de la Câte-n lună și-n stele. Aveam câteva idei despre ele, dar am fost plăcut impresionată după ce le-am primit pentru că mi s-au părut mult, dar mult prea interesante și regret că nu i-am cumpărat cu ceva timp înainte.

Pusculița unicorn

Pușculițăa este confecționată din lemn și are acel plastic pe mijloc pentru a vedea exact câți bănuți s-au adunat. Criss a pus în ea doar monede și este tare bucuroasă când găsește mărunțiș ca să umple pușculița ei. Evident că în ea pot fi puse chiar cu bancnote pentru că spațiul permite introducerea acestora.

Am mai avut pușculițe doar că aceasta are cel mai mare succes de până acum. Mă gândesc că era mult prea mică până acum și nu prea știa exact ce poate face cu bănuții. Scopul ei este să adune bănuți ca să-și cumpere o jucărie. Scopul va fi atins, dar să vedem dacă ne va ajunge pentru o jucărie mai mică sau mai mare.

Bucătărie din lemn

Cristinuța mea este fascinată de tot ceea ce ține de bucătărealaă. Am foarte multe bucătării din plastic, crăticioare, fructe și legume din pastic sau din acelea care se taie. Fructele mele care se taie sunt cu un fel de adeziv. Bucătăria aceasta din lemn are magnet și mi-a plăcut mai mult.

Setul conține câteva legume care se taie și care se lipesc cu magnet. Așa cum puteți vedea în poza de mai sus, este o jucărie extrem de interesantă și de interactivă care o poate folosi o perioadă lungă de acum înainte. Cred că este jucăria pe care o folosește de mai bine de o lună și încă nu s-a plictisit de ea.

Curcubeul și lebăda

Pasiunea pentru curcubeu a venit de puțin timp. Vrea mereu să deseneze curcubeu, să se îmbrace așa și multe alte chestii pe care le aseamănă cu el. Evident că eu nu pot pune în practică tot ceea ce își dorește Cristina doar că această jucărie mi s-a părut atrăgătoare. O jucărie inspirată pentru copiii care învață culorile, care potrivesc formele sau pur și simplu vor o jucărie modernă.

Jucarie cu bare de lemn

Aceasta este o jucărie care la noi a avut o foarte mare trecere. A fost extrem de încântată să facă toate modelele propuse, dar să încerce și singură modele noi. Aparent este o jucărie extrem de simplă. Pe o planșă de lemn care are doar 9 ridicături, merg puse niște bare de lemn cu ajutorul cărora se pot realiza forme diferite, dar și cifre sau numere.

La început a avut nevoie de ajutor pentru că nu știa exact cum să se orienteze. Pentru că a fost ușor de folosit, s-a obișnuit relativ repede cu ea și îi place să se joace singură sau împreună cu mine. Facem întrecere cine face prima modelul ales și competiția o antrenează teribil.

Jucărie inteligentă cu numere, culori și forme

O omidă care este foarte interesantă. În primul rând pe ea regăsim numere, cu ajutorul căreia putem învăța culorile, dar poate fi și un bun început pentru cei care învață adunarea, scăderea și alte operații simple. Mie mi se pare o jucărie perfectă pentru cei mici.

Per total, mă declar extrem de mulțumită de toate jucăriile de la Câte-n lună și-n stele. Sunt foarte educative, foarte bine lucrate și excelent finisate. Am făcut și o scurte prezentare a acestora în acest clip. De fapt, Cristina vrea să vă povestească puțin despre ele

You may also like

13 comentarii

  1. Imi plac foarte mult astfel de jucarii!Conteaza foarte mult sa fie de calitate si mai ales fara atatea mirosuri de chimicale!Dupa cum vad sunt si foarte dragute si dezvolta mult creativitatea copiilor!Eu am avut cateva astfel de jucarii ptr fetita mea,dar acum imi pare rau ca nu i.am cumparat mai multe!

  2. Cristina e o scumpa. Jucăriile din lemn mi se par super distractive și educative. Cu siguranta se vor păstra bine de-a lungul anilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.