Cât de comodă poate fi o rochie tip sirenă

Rochia tip sirenă este acel model de rochie care pune în valoare un corp perfect. Având în vedere că merge ușor pe linia corpului nu cred că există vreo abatere de la regula principală. Ar fi ideal ca în momentul în care purtați o rochie tip sirenă să aveți dimensiuni de invidiat pentru că și o mică burtică se va vedea inestetic și efectului va mai fi același.

Evident că o astfel de rochie are nevoie de un eveniment special. Nu este o rochie care se poate purta cu orice fel de ocazie. Cu toate astea, sunt câteva modele care o fac remarcată și dorită de un număr tot mai mare de persoane. Întâmplarea face ca multe fete, așa cum este și cazul meu, rămân doar cu gândul la acest model pentru că pe mine nu cred că m-ar avantaja.

Mermaid prom dresses uk

Rochia de mai sus mi se pare una purtabilă deși sunt convinsă că este ușor incomodă. Faptul că este strâmtă până înspre genunchi este ușor incomodă la mers. Evident când vine vorba despre o rochie de ocazie se întâmplă ca de multe ori să purtăm și lucruri care nu sunt tocmai lejere asta din simplul fapt că vrem să arătăm impecabil și asta ne face să facem și câteva sacrificii.

Genul ăsta de rochie este absolut adorbail. Îl admir de fiecare dată când îl văd pe câte o domnișoară îndrăzneață care are curaj să poarte un astfel de model. Chiar este un model ochios care n-are cum să treacă neobservat.

Un alt model de rochie tip sirenă ar fi și cel de mai sus. Poate părea un model puțin cam bombonicios, puțin cam înflorat, dar ceva mai purtabil decât celelalte două. Acum totul ține de îndrăzneala fiecăruia și de modelul pe care aceasta vrea să-l poarte.

Voi credeți că ați putea îmbrăca vreuna din aceste rochii?

You may also like

13 comentarii

  1. Sunt foarte frumoase,îmi place să admir astfel de rochii la altcineva ,mie nu îmi stă bine cu ele.

  2. mi se par absolut superbe aceste rosii iar forma lor avantajeaja multe fete! Da as fi super incantata sa incerc astfel de rochite.
    Rochia mea de mireasa as dori o tip sirena <3 mi se pare super eleganta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.