Cum alegi buchetul miresei

Știu că până acum nu am vorbit deloc despre nuntă sau botez. Vreau să vă povestesc despre buchetul miresei care mi-a dat mari bătăi de cap. Inițial am văzut o poza cu un buchet superb din cale mov și negre parcă și îmi placea cum se vedea așa că în primă fază am părut foarte hotărâtă. Problema a fost că atunci când am ajuns la florărie am văzut un catalog cu diverse modele și deja nu mai știam ce vreau.

Am cerut sfatul doamnei de la florărie referitor la buchetul inițial pe care l-aș fi vrut și m-a convins să îmi fac un buchet asemănător doar că era mult mai mic și cu alte flori :). Ideea mea i-am dat-o și nașei și era o diferență minoră între buchetele noastre. După ce am ajuns acasă am analizat mai bine problema și m-am gândit să îmi schimb buchetul pentru că am văzut un model mai colorat și mai vesel.

Mi-a plăcut enorm de mult combinația pe care am ales-o și cred că nu îmi puteam alege un buchet mai frumos ca ăsta. Cei drept am avut încredere în acea doamnă că buchetul meu urma să arate ca în poză. Pe lângă buchet mi-am mai comandat de la florărie floricele pentru miri, nași, cavaleri/domnișoare de onoare. Acum sunt la modă florile naturale de pus în piept și sinceră să fiu nici nu aveam idee dacă nu eram avertizată.

Toate detaliile le-am stabilit eu împreună cu soțul meu și am făcut așa cum am vrut și nu prea am ținut cont de gura lumii. Ca de exemplu eu nu am vrut să port voal și nimeni și nimic nu m-a putut convinge. Au mai fost câteva lucruri dar nu cred că este nevoie să le menționez.

Inițial am vrut să aranjăm sala cu mov dar a durat prea mult până ne-am hotărât și a trebuit să ne reorientăm pentru că acele aranjamente nu mai erau disponibile. Am ales alb cu roz și datorită faptului că am avut nuntă și botez și am zis că este potrivită combinația. Aranjamentul floral a fost ales de către noi împreună cu doamna care a aranjat sala și mi-au plăcut acele vaze înalte și în capăt un mini buchețel. Per total am fost mulțumită de alegerile făcute și de toată desfășurarea evenimentului în general.

Vă place buchetul meu de mireasă?
Follow me on         Instagram     /    Pinterest

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.