Curățenia săptămânală cu produsele de la Herbaris

Curățenia casei trebuie făcută cu regularitate. Este bine să ne învățăm s-o păstrăm și să facem curețenie atunci când trebuie pentru a nu ne aglomera. De preferat este ca măcar o dată pe săptămână să facem curățenia casei și să ne organizăm în așa fel încât să facem strictul necesar în fiecare cameră. Eu nu pot să spun că sunt cel mai bun exemplu, dar încerc să respect câteva reguli învățate.

Comanda mea pe Herbaris a fost compusă din aceste produse. Eu le-am luat pentru că am găsit un kit complet de curățenie care era compus din produse care pot fi folosite pentru fiecare cameră în parte. Este vorba despre cele mai folosite produse atunci când vine de curățenie. În plus, este vorba despre produse care au niște ingrediente foarte curate. Nu conțin: fosfat, clor, amoniac, solvenți de petrol, coloranți, parfum sintetic și sunt 100% biodegradabile.

Dacă vreți și voi să încercați produsele lor, puteți folosi codul ROKOLLA și beneficiați de 15% reducere. Codul este valabil doar primelor 10 comenzi plasate. Sper să vă puteți bucura și voi de reducere.

Detergent Natural pentru Igienizarea Băilor

Acest detergent mi-a plăcut să-l folosesc. L-am folosit o dată la câteva zile pentru curățarea chiuvetei, a căzii și a toaletei. Mirosul natural de eucalipt este plăcut și foarte persistent. Câteva ore bune a persistat mirosul în baie și este un miros tare drăguț. Recunosc că de multe ori am făcut curățenie cu ajutorul lui doar pentru simplul fapt că îmi lăsa acel miros plăcut, de curat în baie.

Detergentul conţine numai materii prime vegetale sau derivate ale acestora. Eu am pulverizat pe suprafețele pe care vroiam să le curăț, le lăsam preț de câteva minute și apoi ștergeam cu o lavetă.

Detergent natural degresant pentru bucătării

Herbagen m-a surprins plăcut și de această dată. Într-un timp eram disperată că nu gaseam un degresant bun. În jurul plitei și chiar pe plita din bucătărie se formează mereu mizerie și grăsime sărită de la mâncare. Nu am timp să o curăț pe loc și apoi se curăță ceva mai greu. Cu ajutorul produselor minune precum acest degresant reușesc să termin mult mai repede treaba.

Acest detergent se pulverizează pe zonele pe care vrem să le curățăm, le lăsăm câteva minute și apoi le șterg cu un burete. Murdăria cedează foarte ușor în fața acestui produs. Aș putea să spun că mirosul de lămâie este ușor insesizabil. Eu nu prea l-am simțit. Important este că a îndepărtat ușor murdăria. După ce curăț grăsimea folosesc un spray care pentru geamuri care nu lasă urme și așa reușesc s-o fac să arate câtuși de cât ok.

Detergent natural pentru vase

Detergentul are pompiță și este ușor de dozat cantitatea necesară pentru a nu risipi produsul. Se pun câteva picături pe burete și se trece la treabă. Are un grad de spumare mediu, dar asta nu înseamnă că nu-și face treaba așa cum trebuie. Curăță foarte bine vasele și este foarte spornic.ș Dacă vă doriți un produs natural, eu chiar îl recomand.

Detergent natural pentru pardoseli

Detergentul de pardoseli îl folosesc mai rar. Apelez la el o dată pe săptămână atunci când dau cu mopul în toată casa. Îmi place mirosul care rămâne în urma lui și faptul că are efect antibacterian. Atunci când ai copii vrei ca totul să fie cât mai curat și să îndepărtezi orice urmă de mizerie care i-ar putea crea neplăceri copilui sau care i-ar putea pune sănătatea în pericol.

Detergent natural pentru rufe colorate

Copiii, și numai, au nevoie de o îngrijire specială. În ultimul timp tot mai mulți copii fac alergii de la diverse substanțe chimice din produsele de curățare și eu am zis să previn aceste aspecte. Tocmai din acest motiv am apelat la un detergent natural. Când vine vorba despre îngrijirea fetiței folosesc acest produs fără a mai aplica balsam pentru că mirosul de lavandă mi se pare mai mult decât suficient. Este un produs bun, spornic și raportul calitate/preț mi se pare ok având în vedere că este vorba despre un produs natural.

Când m-am uitat pe Herbaris am văzut că pe site se găsesc și cosmetice naturale. Eu mi-am dorit să încerc sarea de baie. Fetița mea este fascinată de ea, de spumant și orice alt artificiu folosit când se spală. Evident că ea s-a bucurat de acest bulgăre mare de sare.

Am primit cadou în colet un balsam de buze 100% natural și un săpun natural cu roiniță. Are un miros demențial și chiar mai am o cantitate foarte mică din el.

Voi folosiți produse natural când vine vorba despre curățarea locuinței?

Nu uitați că dacă vreți și voi să încercați produsele lor, puteți folosi codul ROKOLLA și beneficiați de 15% reducere. Codul este valabil doar primelor 10 comenzi plasate.

You may also like

12 comentarii

  1. Nu stiam de aceste produse dar faptul ca sunt naturale m-a facut sa intru pe site si sa-mi aleg cu greu doar 4 produse de acolo, fiindca au foarte multe produse la preturi bune.

  2. Am auzit numai lucruri bune despre aceste produse minunate! Multumim pentru recomandare!

  3. Chiar am o problemă cu detergenți agresivi, îmi afectează căile respiratorii. Îmi place ce am citit despre produsele Herbaris pe care le-ai ales. Intru pe site să văd cum stau lucrurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.