Avantajele livrării unui buchet de flori la domiciliu

Florile sunt cel mai la îndemână dar pe care îl putem oferi. În plus, atunci când avem la dispoziție un serviciu de livrare flori la domiciliu totul este mult mai ușor. Să optăm pentru livrarea florilor la biroul persoanei în cauză sau la ușa casei este o opțiune perfectă. Iată câteva avantaje ale livrărilor de flori la domiciliu.

Oricând, oriunde

Livrare flori București se ocupă de livrarea florilor în oraș. Se întâmplă uneori să uităm de anumite aniversări sau de zile speciale. Dacă ne amintim fix când suntem la muncă, nu ne rămâne decât să apelăm la servicii de livrare flori. În cazul în care vrem să facem acest lucru putem comanda online sau prin telefon. Și putem avea opțiunea de a plăti cu cardul. Practic nu avem nimic de pierdut. Un curier special va livra florile la adresa indicată de noi și în acest fel vom fi salvați.

Facem economii

Economiile vizează atât timpul pierdut inutil în căutarea unui buchet de flori, dar și bani pe care îi putem economisi. Maisondor este o livrare flori la domiciuliu in Bucuresti care oferă periodic promoții sau reduceri și livrare gratuită.

Comanda nu vă este condiționată

În cazul unei livrări flori puteți comanda un buchet de flori din oricâte flori doriți, chiar și o singură floare. Dacă vreți să vă surprindeți iubita cu un trandafir criogenat, sau unul cu un mesaj, o puteți face fără probleme.

Poți comanda flori pe care să le oferi chiar tu

În cazul în care te afli la birou și vrei să faci o surpriză cuiva drag poți alege ca buchetul să fie adus la locul tău de muncă, iar seara le poți oferi chiar tu. Păstrând florile într-o vază cu flori, acestea vor rămâne proaspete și nu se vor ofili. Nimeni nu va ști cum de ai reușit să găsești un buchet deosebit de frumos de flori.

Seriozitatea efectuării plătilor

Indiferent de metoda de plată aleasă a unei florării cu livrarei, ai garanția că vei plăti suma corectă. Florăriile respectabile nu pot comite erori în privința sumelor care sunt de plătit.

De ce aspecte ții cont când alegi livrare flori la domiciliu

Primul aspect care trebuie să te intereseze este costul livrării florilor. Sunt anumite firme care oferă transport gratuit, altele au un tarif diferențiat, în funcție de zonele în care urmează să fie efectuate livrările. Trebuie să știi cât de repede ajung florile. Dacă alegem să trimitem florile la locul de muncă al unei persoane trebuie să avem grijă, să ne asigurăm, că florile vor ajunge la destinatar când acesta se află în timpul programului de lucru.

În ce situații ați apela la serviciile de livrare a florilor?

You may also like

11 comentarii

  1. Chiar e fain serviciul acesta, in special daca cei dragi nu sunt aproape si au un eveniment special. Plus ca buchetelele sunt tare frumoase.

  2. NU stiu daca mi-ar placea sa primesc flori intr-un curier, dar am vazut trandafirii criogenati de pe site si recunosc ca as vrea unul. NUmai ca as prefera sa comande el, sa primeasca el comanda si sa-mi fie oferit de el, nu de un strain. Poate sunt eu mai de moda veche… Cert e ca sunt destul de multe avantaje cand apelezi la o florarie online, ai un sortiment bogat si oferte tentante.

  3. Când iubitul/soțul e plecat o perioadă mai lungă de acasă, ar fi minunat să apeleze la o astfel de florărie, ca să ne facă să vedem că nu a uitat de noi :))

  4. Cat de drăguț!!! Nu am apelat pana acum la un astfel de serviciu dar cred ca as apela cu mare drag! O sa ma uit pe site ca sa vad mai multe informatii!Ador florile!!! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.