Prima manichiură semipermanentă făcută de mine și prima comandă pe JanetNails.ro

Manichiura este foarte importantă pentru o femeie. Sunt multe persoane care cataloghează persoanele cu care intră în contact doar prin felul în care își îngrijesc unghiile. Femeile trebuie să aibă grijă să arate bine din toate punctele de vedere. Cu toate astea, eu vreau să vă povestesc astăzi cum puteți avea o manichiură frumoasă o perioadă lungă de timp.

Pun accentul pe o manichiură frumoasă, dar după ce am născut unghiile mele au început să se exfolieze rău. Oja normală nu ținea mai mult de două zile și timpul nu-mi permitea să-mi fac unghiile atât de des. Tocmai din acest motiv am încercat manichiura semipermanentă. Eu plătesc 40 lei pe o manichiură semipermanentă și mă ține cam o lună. Cred că am mai bine de 2 ani de când îmi fac unghiile cu ojă semipermanentă. Dacă sunteți curioase puteți vedea aici și aici câteva modele de manichiură semipermanentă purtate de mine pe unghii.

JanetNails este unul din site-urile la care am apelat recent pentru o comandă nouă. Cel mai mult m-a atras faptul că am găsit un kit de 8 oje la doar 100 lei. NUanțele erau vesele și foarte potrivite pentru vara asta. Am vrut să-mi mai completez comanda cu alte câteva produse care-mi lipseau. Așa că mi-am mai luat 2 nuanțe diferite față de cele din kit, un carusel cu pietricele, un top coat și un ulei de cuticule.

Manichiura mea cu ojă semipermanentă

Kit-ul compus din cele 8 oje are niște culori foarte frumoase, de vară. Mi-am ales 2 oje vesele și am compus o manichiură. Nu știu să vă spun exact cât timp a durat tot procesul. Vreau doar să punctez că m-a epuizat curățarea ojei vechi. Nici nu am aparatul ală special de curățare a unghiei și nici oja veche nu s-a luat în totalitate. Pe alocuri au rămas foarte puține urme și poate că asta ar fi o primă greșeală.

Mi-am îndepărtat cuticulele și apoi unghia mea era pregătită de manichiura prorpiu-zisă. Am aplicat un strat de base coat și am uscat acest prim strat la lampă. Pentru manichiura propriu zisă am folosit oja roz – Rose Petal și oja mov – Blueberry. Am aplicat câte două straturi din fiecare, doar că fiecare strat se usucă la lampă.

PONT: Această se usucă doar la lampă și până atunci puteți întinde, distribui, aranja, curăța oja. Din momentul în care ați băgat lampa în acțiune asta este. Mare grijă la sticluța de ojă. Ar fi de preferat să nu o folosiți în fața lampei pentru că se va usca mult mai repede. Dacă o folosiți regulamentar vă puteți bucura de ea până la ultima picătură.

După ce am uscat și al doilea strat de ojă am aplicat un strat de top coat. El este responsabil de acel strat de strălucire care se va păstra pe restul perioadei. Am șters fiecare unghie cu un produs special care să elimine acel lipici care rămâne după folosirea acestor produse. Ca un ultim pas am folosit ulei de cuticule fresia.

De obicei port manichiura cam o lună sau s-a întâmplat să depășesc această perioadă pentru că n-am avut timp să ajung la programare. Mă aștept ca și aceasta să reziste destul de bine. Săptămâna viitoare voi pleca la mare așa că o voi testa în condiții extreme.

Ce fel de manichiură preferați? Vă atrage ideea să încercați să vă faceți acasă o manichiură semipermanentă?

You may also like

18 comentarii

 1. Arată tare bine ojele acestea de la Janetnais.
  Și manichiura ta este foarte reușită, felicitări!
  Recunosc, sunt un pic (mai mult :)) pretențioasă și țin mult la aspectul unghiilor, mâinilor și nu numai.
  Nu cred că voi reuși să realizez singură o manichiură, de aceea apelez la specialiști. Voi recomanda Janetnails dacă nu folosește acest brand deja.

 2. Pentru prima data, unghiile tale arata foarte bine. Eu sunt mai lenesa din fire si prefer sa le fac la salon. Daca nu am gel sau semi imi fac manechiura acasa

 3. Ce bine arata! Din pacate, nici la mine oja normala nu tine mai mult de 3-4 zile (in conditiile in care nu spal vase deloc). As incerca si eu o manichiura semi permanenta.

 4. Ti-au iesit frumos unghiutele! Janet Nails au produse faine!! Si eu sunt la inceput cu manichiura semi, dar incercarea ne face sa invatam din greseli. Super faine culorile alese!!

 5. Ti-au iesit tare bine ! Ma bate si pe mine gandul sa achizitionez kit-ul, deoarece m-am saturat de programarile la salon si alergaturile sa ajung la timp :)) Imi lac culorile alese <3

 6. Wow, îmi place foarte mult combinația de culori.. Vesela și delicată, e perfecta pentru vara aceasta manichiura!

 7. Imi place mult cum ti.a iesit!Te pricepi!Sa sti ca nu oricine se pricepe!Eu de ex.la mana stanga nu as putea sa ma fac atat de bine!Eu mai ma fac pe unghii cu oja clasica,mi se pare fain ca pot sa o schimb ori de cate ori vreau!

 8. Ce culori dragute! Uite, o manichiura semi de la ei n-am incercat sa imi fac, dar am pentru manichiura clasica si sunt tare bune! Pretul ok, sticlutele usor de tinut/folosit, chiar ma bucur sa vad pareri si despre alte produse de ale lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.