Rochie cu broderie și sandale stiletto(OOTD)

Rochiile negre sunt printre preferatele mele. Mai nou, mi s-a pus pata pe broderii și caut ca orice puesă vestimentară să aibă un pic de broderie. Așa s-a întâmplat și când am ales această rochie. A îndeplinit toate criteriile mele și n-am stat foarte mult pe gânduri.

Rochie neagră cu broderie – link

Sandale – link

Această rochie are un material tare plăcut. L-aș asemăna cu pânza topită. Un material moale și plăcut la atingere. Acesta este subțirel și nu mi s-a părut a fi transparent. Decolteul este destul de generos. Nu este tocmai pe stilul meu, dar cred că se rezolvă cu o mică broșă sau chiar și așa pentru persoanele mai îndrăznețe care au ce arăta.

Broderia vine ca un fel de brâu sub sâni și are și în dreptul decolteului puțin. Peste sâni are un material pufos ca o catifea neagră. Combinația dintre pânză topită și catifea este interesantă.

Rochia este de lungime medie. Se termină la jumătatea distanței dintre genunchi și gleznă. Are și 2 crăpături decente pe laterale care lasă piciorul să se vadă frumos. Am fost surprinsă să văd că are și buzunare. Mie chiar mi-a plăcut acest detaliu.

Sandalele mi s-au părut tare ochioase. Sunt elegante, frumoase și în același timp comode.  În partea din față are o baretă pe care sunt aplicați franjuri. Se văd foarte puțin degetele de la picioare. În partea din spate are o baretă fixă de fixare a călcâiului și se închide cu 2 șnururi care au în vârf 2 ciucurași. Șnurul întins pe picior are o delicatețe aparte și îmi place mult cum se vede. Mi-am cumpărat aceeași mărime pe care o port în mod normal și a fost perfectă. Cred că vor fi foarte purtate în sezonul cald!

Tocul este unul generos, dar în ciuda acestui aspect pot să merg foarte bine cu ei și mi s-au părut foarte comode. Le-am purtat cam o oră și picioarele mele s-au simțit tare confortabil. Nu știu cum va fi după 4-5 ore. Vedem!

Vă plac alegerile mele? Care dintre cele 2 piese este mai potrivită pentru voi?

You may also like

24 de comentarii

  1. Imi place rochia tare mult , dar nu sunt asa dotata ..da nu.i problema improvizam ..si sandalele sunt frumoase dar picioarele mele nu ar rezista cu tocuri .

  2. sa stii ca decolteul nu trebuie sa il ascunzi pentru ca se vede foarte bine. Ce ni-mi place mie e ca ma asteptam ca banda aia cu broderie sa vina fix sub sani si ea vine cumva pe talie. Materialul se vede ca e bun. merge la un eveniment la vara.

  3. Aoleeeeuuu, cât îmi plac, atât rochia, cât și sandalele. Îți stă foarte, foarte bine. Interesantă și combinațai cu catifea. Decolteul o fi el mai generos, dar îți vine bine! 😉 Și eu sunt cam „pudică” atunci când e vorba de decolteuri, dar parcă la o astfel de rochie nu m-ar deranja

  4. E foarte frumoasa rochia. Broderia este superba . Crapaturile si broderia fac toata treaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.