Rochiile sunt simbolul feminității

O femeie ar trebui să fie cât se poate de feminină. Chiar dacă avem nevoie și de pantaloni sau blugi, fustele și rochiile fac diferența dintre noi și bărbați. Vremea de afară încpee să fie tot mai prietenoasă și este potrivită pentru fel de fel de fuste sau de rochii. Să vă arăt care sunt rochiile pe care eu le-aș purta în perioada următoare.

Fusta plisată

Fustele plisate sunt la mare modă în acest sezon. Sunt placate, ușor de asortat și potrivite pentru siluete perfecte sau aproape perfecte. Mie îmi plac pentru că pot realiza outfit-uri casual – sport dacă apelez la o pereche de teneși sau dacă apelez la o pereche de pantofi cu toc. De cele mai multe ori acestea sunt fuste lungi sau midi. Neer.ro oferă o gamă extreme de diversificată de astfel de fuste și chiar am rămas surprinsă că îmi pot găsi niște modele de fuste care sunt pe gustul meu. Observ că nu sunt foarte multe site-uri cu care să rezonez și tocmai din acest motiv mă bucur că am descoperit atât site-ul, cât și aceste modele.

Fuste lungi elegante

De-a lungul timpului am început să admir foarte mult și fustele lungi. Până acum câțiva ani nu aveam nici un astfel de model în garderobă. În schimb, acum am început să le apreciez și să le caut. De fapt, acestea sunt  niște rochii midi care sunt extrem de fashion și merg bine cu bluze simple, uni. Pot fi accesorizate și cu diverse bijuterii sau purtate pur și simplu cu o gentuță mai girly. Ca să nu mai zic că se potrivesc de minune și cu un rucsac cochet. Fustele acestea sunt piese vestimentare cu care poți crea un outfit extreme de elegant sau unul casual.

neer

Rochii pentru orice ocazie

Feminitatea unei femei se poate vedea într-o rochie. O rochie te poate pune în evidență atâta timp cât este aleasă corect. Sunt foarte multe tipuri de rochii cu ajutorul cărora punem să ne punem în evidență anumite părți ale corpului și să mascăm altele. De exemplu, rochița galbenă este perfecta pentru vremea asta. Este un material subțire, dar care care frumos pe lângă corp și acel model mă avantajează. Burtica este ușor mascată prin faptul că în partea abdomenului nu este mulată. Este perfecta pentru persoanele care nu au un bust foarte generos.

A doua rochiță este una dintre dorințele mele neîndeplinite de acum ceva timp. Îmi amintesc că am văzut-o la o persoană pe internet și se vedea foarte frumos. O văd perfecta pentru vacanță sau pentru un eveniment. A treia rochiță este una clasică care poate fi purtată la muncă, la un suc sau chiar la o mica plimbare.

Care sunt piesele vestimentare în care vă simțiți feminine?

You may also like

16 comentarii

  1. Inainte de a avea copii, eram toata vara in rochii. Acum e putin mai dificil . Imi plac mult si cele plisate. Am vazut combinatii faine cu pantofi sport.

  2. Ai dreptate. Barbatii ne-au luat destul de multe lucruri, inclusiv blugii mulati, insa rochiile nu ni le vor putea lua niciodata (sper).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.