Investeste in confortul casei tale

Mă consider una din acele persoane norocoase care cu ceva timp înainte de nuntă am primit un apartament cadou. Asta era tot ce ne trebuia pentru că sunt multe persoane care muncesc o viaţă şi tot nu reuşesc să aibă propriul acoperiş. Apartamentul era parţial amenajat aşa că noi ne-am pus amprenta pe câteva mici detalii și amenajarea după bunul nostru plac.

dressing-4-patru-5-cinci-usi-glisante-1c-min-min

sursa foto

 

Dresingul

Holul este foarte lung și am desființat dulapurile existente și am preferat să punem uși culisante și să ne amenajăm ceva frumos. În felul ăsta am creat suficient spațiu pentru pantofi, cămășile și rochiile stau la locul lor pe umeraș fără să mai fie deranjate sau șifonate.

baby room-min

sursa foto

Camera copilului

Această cameră a beneficiat de cea mai mare atenție și am făcut multe schimbări până să ajungem la rezultatul final. Pe lângă obiectele obișnuite care pot fi găsite în fiecare casă am decorat-o cu multe stickere pe perete, steluțe fosforescente pe tavan și foarte multe jucării. Se pare că toate de toate acestea mă bucur doar eu pentru că pe Criss nu prea o mai atrag.

mobilier baie-min

Baia

Aveam câteva idei în cap în ceea ce privește baia și le-am pus în practică. Visam la acest moment. Să ajung la casa mea și să o aranjez așa cum îmi place mie. Îmi place să intru în baie și să văd totul strălucind de curățenie și să intru cu drag acolo. Mi-am ales un mobilier de baie foarte modern. Am fost foarte încântată că și soțul meu a fost de acord cu decizia mea..îl

Restul casei a rămas în stand by pentru o scurtă perioadă de timp pentru că se apropie perioada concediilor și aș vrea să mă aerisesc și eu un pic. Cam astea au fost planurile mele de casă nouă

You may also like

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.