Pantofii cu toc: 3 situații perfecte în care să-i porți în Luna Mai

Cu siguranță ai reușit să-ți faci un prieten grozav din perechea de adidași sau sneakerși pe care îi poți purta la… aproape orice ținută. Fie că alegi o pereche de jeanși albaștri sau colanții negrii, botul alb și textura de pânză par a se asorta cu absolut orice piesă vestimentară ai arunca pe tine.

Sursă foto: Pinterest.com

Până la urmă acesta este și rolul lor, să meargă cu tine oriunde, oricând, oricum. Problema aici este faptul că, la un moment dat, îți vei pune problema unei schimbări de look, ai un eveniment unde dress code-ul exclude look-ul de stradă sau poate dorești să atragi atenția cuiva anume. Mai mult decât atât, pur și simplu singura atenție de care ai nevoie este a ta! Astfel, o pereche de pantofi cu toc mai ales în perioada aceasta a anului, îți va permite să pășești cu atitudine spre sezonul cald și către o perspectivă la care nu te-ai gândit vreodată că o vei îndrăgi.

1. Lucrezi la birou? Tocurile și fusta creion cu siguranță îți sunt familiare

Sursă foto: Reverse.ro

Tocurile într-adevăr sunt spaima picioarelor obosite de la o zi de muncă încărcată. Tocmai de aceea, nu putem vorbi aici despre stiletto… încă, așa că cea mai convenientă și totodată cea mai viabilă variantă pe care o poți avea la birou este o pereche de pantofi cu toc gros.

Eleganți și mai comozi decât o pereche de stiletto, același design clasic și senzual este rețeta multor femei de a arăta splendid chiar și în cele mai sobre, monotone și lipsite de culoare contexte. Indiferent de domeniul de activitate, o astfel de pereche de pantofi cu toc reprezintă cea mai bună alegerea pentru orice doamnă sau domnișoară care se respectă și dorește să fie respectată.

2. Luna mai este luna banchetelor, a balurilor de absolvire și uneori, a nunților

Sursă foto: Reverse.ro

Petrecere=stiletto, acest lucru este arhicunoscut de către orice tânără domnișoară până la cele mai versate doamne. Aspectul impozant, pătrunzător și ferm al unor modele de pantofi stiletto face ca orice ținută să inducă o senzație care te instigă la cele mai adânci dorințe, indiferent de privitor.

Pantofii stiletto sunt rețeta perfectă pentru a a-ți face simțită prezența la orice petrecere. Multe femei spun că adoră efectul pe care acești pantofi îl au asupra picioarelor lor, din moment ce oferă iluzia de prelungire a picioarelor, le determină să apară mai ferme și mai suple, astfel întreaga postură beneficiază de puterea magică a acestor pantofi. Cu toate acestea, durerile de picioare și inconfortul provocat, fac din pantofii stiletto să fie potriviți pe termen lung doar celor mai versate picioare.

3. Orice ținută arată mai bine pe tocuri

În cele din urmă, adevărul este că indiferent că ești la un eveniment formal, la o nuntă sau în compania dosarelor la birou, pantofii cu toc te ajută negreșit să îți primești acea doză de stimă de sine și stimul pentru faptul că ești frumoasă. De asemenea, în ciuda faptului că este considerat faptul că acești pantofi sunt o putere magică, contează extrem de mult dacă tu te simți bine, dacă te apreciezi și dacă îți place de tine și cine ești tu defapt, altfel, tocurile nu sunt decât o complacere la standardele sociale, la obiceiurile din cultura comună și singurul lucru cu care vor contribui va fi faptul că vei părea mai înaltă.

You may also like

20 de comentarii

  1. Imi propun de atata timp sa incep sa port tocuri mai des dar nu ma
    Pot desparti de tenesi

  2. Imi plac tare mult pantofii cu toc! Fac piciorul sa para mai frumos. Din pacate nu prea mai port. De ceva timp ii prefer pe cei comozi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.