Hoție cu aromă de homeopatie

Având anumite probleme de sănătate încerci să cauți soluții în mai multe locuri pentru a te putea vindeca.
Vorbind cu diferite persoane mi s-a sugerat să încerc si la un medic homeopat. Neavând cunoștiințe despre alte persoane care să fi fost la vreun medic homeopat am căutat pe internet diferite păreri. Am gasit mai multe forumuri cu diferite discutii în care toată lumea lăuda acești medici că i-a scăpat de problemele cu care s-au dus.
Am căutat un medic bun care să îmi poată rezolva si problema mea cu sângele și m-am hotărât să ma duc la doamna ….(prefer să nu fac public acest nume). Am găsit și o pagină personală a dânsei în care are era prevăzut și un tabel cu tarifele practicate iar tariful pentru consult homeopatic era 50 lei.

Am sunat si mi-am facut o programare la dânsa și a doua zi m-am prezentat la cabinetul dânsei. Am stat acolo de la ora 17.00 la ora 20.10 timp în care am fost întrebată diferite lucruri, ce îmi place să fac și ce nu plus multe alte lucruri.
După ce îî spusesem că îmi place să beau cola și să mânânc pizza … rezultatul testului a fost îți place să bei cola și să mânânci pizza plus o morală de mai bine de 30 de minute ca urmare a faptului că locuiesc cu iubitul meu deși nu sunt căsătorită.

După ce mă umplusem de nervi a început să aducă din dulăpiorul ei un braț plin cu tubulețe în care erau acele pastile homeopate. Văzând că aduce atât de multe singura chestie la care m-am gandit a fost că nu îmi vor ajunge banii sa plătesc acele pastile și i-am spus și ei acest lucru. Evident că am întrebat dacă toate aceste pastile îmi pot scadea numărul de trombocite din sânge(motivul pentru care mă afam acolo) și reacția ei a fost să mai aducă încă 2 tubulețe ca și când nu era suficiente pastile.

După toate astea a început să facă calculul și în concluzie ședința costa 150 de lei și pastilele 170 de lei… deci îmi trebuiau cam 310 lei în situația în care eu aveam 120 de lei. Cred că m-am înverzit la față când am auzit că nici măcar bani de consulație nu aveam. (greșeala mea a fost că nu am întrebat cât costă consultația la telefon si ea a profitat de acest lucru să își faca propriul tarif) Evident că i-am spus ce văzusem pe pagina ei după internet că este trecut acolo 50 de lei consultația …. iar ea foarte rezoltată că cine trebuia să modifice site-ul nu a făcut-o și că tariful trebuia actualizat.

I-am explicat și ei situația în care mă aflat că nu am decat 120 de lei și a fost foarte înțelegătoare și mi-a spus că nu e nici o problemă vin a doua zi să aduc restul de bani și să îmi dea și pastilele. Înainte să plec mi-a spus că ar trebui să vin să îmi fac niște ședințe de acupunctură mai exact 10 ședințe si mi-a spus că ședința costă 150 de lei.

Vorbind cu colegele mele de la muncă despre situația prin care am trecut, am avut o colega care încercând să mă ajute a zis că sună și ea la cabinet să întrebe de preț șiii surpriză ….. Ședința de homeopatie costă 80 de lei și nu 150 cât m-a pus pe mine să plătesc

Acum la aproape o lună de când am fost la control observ că și-a actualizat tarifele pe site si consultul homeopatic costă 80 de lei și ședința de acupunctură costă 30 de lei

Pentru cei care doresc să se ducă la un medic homeopat îmi poate lasa o adrresă de mail dacă vrea să îi spun numele faimoasei doctorițe

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.