Industria petrolieră – un mediu de afaceri înfloritor

Mediul de afaceri din România îmi este prea puțin cunoscut, însă, sunt câteva nume din lumea bussines-ului de care am cunoștință și cu care mă mândresc. Integrarea țării în Uniunea Europeană a ajutat țara să înflorească și a ajutat mediul de afaceri să înregistreze progrese. În țara noastră s-a creat un cadru concurențial care a condus la îmbunătățirea serviciilor oferite de firme și progresul spre o treaptă superioară a calității produselor. Domeniul petrolier este unul foarte important, producerea și vânzarea de carburant fiind foarte bine cotate în mediul de afaceri. Românul Gabriel Comanescu este întreprinzător de succes, foarte cunoscut și remarcat, din domeniul industriei petroliere. Numele său are un ecou răsunător, fiind apreciat atât la nivel național cât și internațional, grație legăturilor din industria petrolieră pe care și le-a creat.

Cum ne influențează viața petrolul

Când spunem petrol spunem carburant, uleiuri lubrifiante pentru autoturisme, vopseluri, cerneluri și chiar îngrășăminte și mase plastice. Petrolul înseamnă mișcare și importantă sursă de energie. Industria petrochimică este în continuă dezvoltare. Petrolul și gazele au o importanță majoră în economia mondială și în speță în economia fiecărei țări. Se spune că cine controlează petrolul controlează lumea.
Industria petrolieră este o ramură din domeniul bussines-ului foarte importantă. Petrolul ne ușurează viața, ne ajută să ne deplasăm mai ușor, fiind folosit pe post de carburant, ne ajută să arătăm bine datorită utilizării sale în industria cosmetică, ne ajută la reparațiile mici ale autoturismelor și este un ingredient de bază pentru prepararea anumitor substanțe și vopseluri. O țară care produce petrol este o țară bogată. Domeniul farmaceutic, domeniul materialelor de construcții depind de industria petrolieră. Societatea industrializată a prezentului depinde de petrol.

Domeniul petrolier – un sector competitiv

Mediul de afaceri din sectorul industriei petroliere și de gaz este un mediu dinamic și competitiv. Atragerea de fonduri în acest domeniu este un factor important. Personal, consider că este foarte importantă echipa, și mai ales liderul, care se ocupă de gestionarea activităților din domeniul  de afacerilor. Este important ca liderul său, antreprenorul, să dețină foarte bine cunoștințele din mediul de afaceri și domeniul industriei petroliere. Acesta trebuie să stăpânească strategii bine puse la punct care să ajute afacerea să înflorească și să înregistreze succesul. O astfel de persoană, care de-a lungul timpului s-a făcut apreciată și de al cărui nume am tot auzit este Gabriel Comănescu.
Un întreprinzător de succes, care, de-a lungul timpului a înregistrat progrese și a atins treptele superioare din lumea bussinesului. Acest întreprinzător s-a implicat în activități educaționale și sociale, oferind sprijinul necesar acolo unde era nevoie. Domeniul de afaceri petrolier este un domeniu dominat de incertitudini, riscuri și provocări. Un lider potrivit domeniului de afaceri de care se ocupa știe să facă față oricărei situații speciale, chiar și nevoilor financiare pentru dezvoltarea și gestionarea afacerii.

O companie de succes din România

Gabriel Comănescu conduce o afacere românească de foraj marin foarte importantă pentru țara noastră. GSP – Groupe Service Petroliere, derulează importante proiecte în Marea Neagră, dar și în afara țării, în Marea Mediterană, Golful Persic și Golful Mexic. Bilanțul de afaceri al companiei GSP, condusă de Gabriel Comănescu, este unul pozitiv, ce a înregistrat creșteri și care, de-a lungul timpului a înregistrat pierderi nesemnificative, contribuind la economia țării. Compania, fondată din anul 2004, a adus sume importante economiei țării, rezistând concurenței din lumea afacerilor industriei petroliere.

You may also like

2 comentarii

  1. Felicitări domnului Gabriel Comanescu pentru ca ridica tara noastră la standarde mai înalte. Eu personal nu știam de el dar acum am aflat ce importanta aduce tarii noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.