Carte educativă pentru copiii din grupa mijlocie

În fiecare seară avem program de povești și uneori citim și înainte de somnul de prânz. Cristina a fost mai mult răcită în ultima perioadă așa că a trebuit s-o țin ocupată cumva. Am vrut o carte antrenantă, iar Sunt imbatabil  mi s-a părut o alegere potrivită.

Sunt imbatabil – Joc de cultură generală

Sunt imbatabil este recomandată pentru copiii grupa mijlocie. Eu am ales-o după ce-am răsfoit-o puțin pe Libris. În felul ăsta am putut să-mi fac o idee despre ceea ce conține pagina și am găsit-o potrivită pentru fetița mea. Fiecare pagină are diverse activități ale broscuței Lila. În carte pot fi descoperite întrebări despre litere și numere, culori și forme, spațiu și timp, sunt puși să aranjeze imaginile în funcție de ordinea în care evenimentele ar trebui să se desfășoare, etc.

Atrenantă și atractivă, cărticica are foi micuțe, plasticate și frumos colorate. Ca să nu mai vorbesc că este sub formă de înghețată și asta a cucerit-o pe fetița mea înainte de a o citi. Prima foaie este cu întrebare, iar următoarea este cu răspunsul corect. În felul ăsta copilul se poate consulta sau trage cu ochiul în cazul în care vrea să vadă dacă răspunsul este corect.

O carte care mi-a întrecut așteptările

Cartea are întrebări pe ambele părți și în felul ăsta mai multe activități de întreprins. Inițial am avut impresia că este cam grea cartea, dar m-am înșelat. Consider că fetița mea a avut destul de multe informații de învățat și se pare că îi place s-o reia. Nu s-a plictisit încă de ea, chiar dacă o răsfoiește de mai bine de o lună.

Eu am luat-o de pe site-ul celor de la Libris. Am văzut că mai sunt și alte cărți asemănătoare pentru alte grupe de vârste și cred că le voi încerca și pe acelea în speranța că vor fi la fel de bine primite ca aceasta.

You may also like

13 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.