Șosete antiderapante pentru bebeluși sau acele șosete de care chiar ai nevoie!

Ai auzit probabil despre mame care cumpără diverse tipuri de șosete, printre care și șosete antiderapante pentru bebeluși. Încă te gândești dacă acestea sunt necesare? Descoperă în rândurile ce urmează de ce să cumperi astfel de șosete.

#1 Potrivite pentru ca bebelușul să nu alunece de pe orice suprafață

Fie că vorbim de parchet, suprafață din plăci ceramice situația este similară. Riscul este ca bebelușul să cadă, alunecând fără să poată controla această reacție. Mai cu seamă când vorbim de cei care abia ce fac primii pași, este de preferat să fie evitate astfel de accidente.

O pereche de sosete antiderapante pentru bebelusi sunt practice, având lipite accesorii din cauciuc pe talpa șosetelor. Acest lucru va îmbunătăți aderența la diverse suprafețe și va face ca fiecare pas să fie mai sigur.

#2 Teama de a nu cădea și de a inhiba mersul

Pentru acei bebeluși care încă fac primii pași și abia învață să meargă părinții au grijă maximă ca cel mic să nu cadă. Controlând astfel de episoade, încearcă să evite ca bebelușul să cadă, pentru că astfel se va inhiba să mai meargă. Așadar pentru primele sale tentative de a face pași și de a merge cât mai mult singur, nesusținut, părinții preferă ca cel mic să poarte șosete antiderapante – dacă este cazul să poarte șosete.

#3 Sunt practice și rezistente

La Little Prints spre exemplu astfel de șosete au un preț accesibil și sunt de calitate premium. De altfel toate produsele de aici sunt de calitate superioară, fiind selecții de la mari branduri internaționale – Bibs și Frigg în materie de suzete, Mushie când vine vorba de accesorii pentru diversificare, Konges în materie de jucării textile sau chiar și brandul propriu. Află despre produsele de la Little Prints detalii suplimentare in acest articol.

În privința șosetelor antiderapante calitatea acestora o distingem și când vine vorba de materialele din compoziție. Sunt bumbac în amestec cu spandex și elastan. Această combinație permite ca șosetele să se muleze perfect pe piciorul bebelușului, să nu alunece și în plus, la uzură să reziste mai bine. Șosetele au tendința de a se lărgi sau de a se strânge după spălări repetate. Ei bine, în acest caz astfel de situații sunt evitate.

Dacă tot ai ajuns în acest e-shop…

Little Prints este e-shopul pe care orice mamă îl adoră. Aici veți găsi pe lângă accesorii precum șosetele pentru bebeluși articole must-have pentru newborn. De asemenea sunt disponibile produse pentru diversificare, cele pentru joacă, articole vestimentare. Sunt potrivite pentru diverse etape din viața celui mic, de la naștere și până la diversificare cel puțin. Te poți pregăti din timp cumpărând articole și accesorii cu care să obișnuiești bebelușul. Suzetele spre exemplu sunt de formă anatomică astfel încât să nu dezobișnuiască bebelușul de supt la sânul mamei – iar acesta este doar un exemplu de produs wow de aici.

Comenzile sunt posibile exclusiv online. Așadar accesează pagina littleprints.ro și descoperă fiecare categorie și articolele de care ai nevoie. Sunt toate de calitate premium! Contact: +4 0725 766 847  hello@littleprints.ro

You may also like

13 comentarii

    1. Chiar avem nevoie de astfel de ciorapei pentru ca deși face acus doi ani, e foarte aiurit și nu are deloc grija în zonele unde poate aluneca.

  1. As dori sa va multumesc pentru eforturile pe care le-ati depus in scrierea acestui blog. Sper sa vad si mai tarziu aceleasi postari de blog de calitate superioara de la tine. De fapt, abilitatile tale de scriere creativa m-au incurajat sa-mi iau propriul site acum 😉

    1. Ma bucur sa aud asta. Felicitari pentru aceasta initiativa si iti doresc sa scrii articole cat mai inspirate si creative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.