Uși glisante din sticlă – De ce să le alegi?

O casă frumoasă are elemente care se îmbină într-un decor perfect, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional. De asemenea, designul ales trebuie să reflecte personalitatea proprietarului. Din acest motiv, atunci când decorezi trebuie să alegi cu prudență atât piesele de mobilier, cât și culorile în care vei zugrăvi camerele.

De asemenea, un alt aspect pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când amenajezi casa constă în alegerea ușilor de interior. Acestea sunt elemente care păstrează intimitatea într-o cameră sau care pot conferi un aspect deosebit încăperii.

Ușile din sticlă glisante, printre cele mai populare

În ultimii ani, mulți designeri de interior se orientează către un stil tot mai practic și util, dar bineînțeles fără a neglija aspectul estetic. Astfel, ușa glisantă din sticlă devine o alegere tot mai populară la care apelează mulți proprietari.

Designul său elegant conferă mai multă personalitate camerei, dovedindu-se o alternativă excelentă în multe situații care solicită optimizarea spațiului.

5 Motive pentru a alege o ușă glisantă

Alături de experții de la Rom Decor am întocmit o listă cu 5 motive care te-ar putea convinge să optezi pentru o ușă de sticlă glisantă în detrimentul ușilor convenționale.

  1. Ofertă diversificată și preț accesibil

La ora actuală, pe piața de profil există o mare varietate de modele de uși glisante din care poți alege articolele care se potrivesc cu stilul casei tale. În plus, grație ofertelor diversificate din magazinele de profil, beneficiezi de avantajul accesibilității ca preț.

Mai mult decât atât, dacă vrei un model special cu siguranță că poți apela la serviciile experților în domeniu și în limite realiste – vei putea obține usa glisanta din sticla pe care ți-ai imaginat-o.

  1. Mai multă luminozitate în cameră

Sticla este un material din ce în ce mai apreciat de către designerii de interior deoarece conferă mai multă luminozitate camerei și totodată un efect de spațiozitate. În felul acesta, încăperea va părea mai aerisită.

  1. Design elegant

Așa cum am precizat mai sus, ușile de sticlă glisante au un design elegant care se potrivește cu o cameră decorată într-un stil modern, obținând astfel o ambianță perfectă.

  1. Rezistență sporită

În comparație cu modelele tradiționale de uși a căror balamale cedează destul de ușor în timp datorită greutății, ușile glisante din sticlă nu se uzează atât de repede. Materialele din care sunt confecționate sunt durabile și astfel se asigură o rezistență sporită în timp.

  1. Garanție îndelungată

Dacă optezi pentru un montaj autorizat Porta Doors, beneficiezi de prelungirea garanției standard de la 2 la 5 ani.

Cauți uși din sticlă glisante? La Rom Decor ai oferte excelente

Dacă te afli în căutarea unor soluții optime pentru locuința ta, poți accesa site-ul rom-decor.ro. Cei de la Rom Decor îți vin în ajutor cu oferte excelente la uși din sticlă – și nu numai. Beneficiezi de promoții periodice și discounturi dinamice la produsele din portofoliu.

Așadar, fie că ai nevoie de uși din sticlă sau din lemn, de tâmplărie PVC, închideri terasă sau balcon, specialiștii Rom Decor îți vor oferi cele mai bune sfaturi astfel încât să obții rezultatele ideale pentru casa ta.

You may also like

18 comentarii

  1. Mie imi plac tare mult usile glisante pentru ca economisesc spatiu si dau un aer modern casei, dar nu stiu daca as opta pentru ele cand este vorba de usi interioare. Cred ca mi-ar placea mai mult sa le folosesc la iesirea spre terasa din fata sau din spatele casei.

  2. Eu ma incadrez cu brio pentru usile de genul acesta. Chiar vorbeam zilele trecute cu prietenul meu ca ne-ar fi mai usor daca am pune usa glisanta la bucatarie, pentru ca usa clasica mi se pare ca ocupa mult spatiu (in cazul bucatariilor mici, cum e a noastra). Ma gandeam la una din lemn initial, dar astea din sticla despre care ai scris tu arata extrem de bine!! ♥

  3. Ușile glisante sunt estetice, utile, elegante chiar. Am vrut și noi să punem dar nu știu din ce motiv cei de la firma respectivă ne-au ”sfătuit” că nu sunt indicate.
    Poate la viitoarea renovare 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.