Casa Zurli a ajuns la Galați

Gasca Zurli este îndrăgită atât de cei mici, cât și de cei mari. Îmi plac tare mult spectacolele lor și, în ultimii ani, n-am ratat nici un spectacol de-al lor. Îmi plac pentru că îi antrenează la joc și la dans pe cei mici, că îi îndrumă să consume apă și fructe, îi învață să fie ordonați și îi îndeamnă să se joace cât mai mult cu părinții lor. Melodiile lor sunt foarte antrenante și până și cei mai mici copii le fredonează melodiile.

Casa Zurli a fost tema acestui spectacol

Fiecare spectacol are câte o temă anume. Dacă nu mă înșel, cel de anul trecut a fost despre Puterea cornetelor . De această dată, promovarea căsuței Zurli a fost făcută într-un mod extrem de plăcut. În fața sălii de spectacol am fost îmtâmpinați de Căsuța Zurli care auzisem că vorbește doar că eu nu am putut să mă apropii prea mult , iar Cristina a făcut rapid o poza și a vrut să intre la spectacol pentru că era nerăbdătoare.

La intrare Cristina n-a mai fost întâmpinată de standul e floricele. Erau preferatele ei. Eu m-am bucurat că nu au mai fost floricele pentru că mai bine de jumătate de spectacol ducea grija lor și își mișca doar ochii după cei din Gașca Zurli. S-a mulțumit doar cu o acadea gumată cu un smile.

În cadrul spectacolului, cei mici, au putut asculta melodii cunoscute, dar și unele noi. Melodiile noi au fost primite foarte bine copii. Au fost foarte mulți copii care au dansat, s-au jucat și au interacționat cu părinții așa cum au fost sfătuiți.

Copiii au fost îndemnați să facă curățenie și să îngrijească corespunzător hăinuțele pentru că dezordinea o caracterizează doar pe Tura Vura. Căsuța Zurli a fost foarte bine primită de Cristina. În timpul spectacolului am fost nevoită să mă duc s-o cumpăr pentru a se putea liniști. Cred că se vede mulțumirea pe fața ei.

Mie mi-a plăcut tare mult spectacolul și m-am distrat și eu cu Cristinuța. Prietena mea care a fost împreună cu copilul a fost și ea foarte mulțumită și a spus că i-a plăcut și ei spectacolul. Aștept cu nerăbdare următorul spectacol și sunt convinsă că mă vor surprinde plăcut și cu următorul spectacol, așa cum o fac de fiecare dată.

Voi mergeți cu copiii la Gașca Zurli?

You may also like

17 comentarii

  1. Am auzit mereu in jur despre gașca Zurli, deși nu mă interesează ce-i cu ei. Dar văd că e o adevărată nebunie, toată lumea îi cunoaște!

  2. am avut cateva luni in care chiar am fost incantati de gasca Zurli, intre timp ne-a trecut..suntem fani Little shark(ca asta se cam danseaza la gradi) in rest avem pasiuni pentru Psy si Little Big, deci muzica mai nu prea de copii..dar e si asta trecator dar ma minunez cateodata ce gusturi are :)))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.