Husele personalizate reprezintă cel mai special cadou

Azi toată lumea are telefon mobil. Este acel accesoriu util de care suntem dependenți cu toții. În primul rând, ne ajută foarte mult pentru a comunica rapid cu toate lumea. Apoi, grație tehnologiei, noile telefoane ne ajută să avem o viață socială mai bună și acces la toate informațiile din mediul online. Tot mai multe persoane apreciază accesoriile pentru telefoane. Dacă vreți să faceți un cadou cuiva drag puteți opta pentru huse personalizate și nu veți greș.

Cum alegem husa pentru telefon

Primul lucru pe care trebuie să-l cunoaștem este modelul telefonului persoanei căreia urmează să-i facem cadoul. Husa personalizată pentru telefon este un dar foarte apreciat pentru că este cel mai protector accesoriu pentru telefonul nostru. Alegerea unui astfel de cadou este o adevărată provocare.

Pe piața accesoriilor de telefonie mobilă găsim o nenumărate modele de huse personalizate. Pentru că ne dorim să oferim un cadou cât mai bun din punct de vedere calitativ, materialul husei este extrem de important. Putem alege huse realizare din cauciuc sau din silicon. Aceste materiale reușesc să protejeze telefonul de șocuri și oferă protecție contra zgârieturilor. Dacă avem un buget permisiv putem opta și pentru huse din piele naturală. Acestea oferă un plus de eleganță telefonului mobil. Regăsim și huse din plastic dur sau huse metalice. În funcție de ceea ce ne dorim să oferim, putem alege husa care ni se pare mai interesantă. Este bine să analizăm stilul telefonului mobil al persoanei căreia ne dorim să oferim cadoul. Latura estetică este esențială. Putem alege dintr o varietate de modele de huse personalizate, avem model cate se potrivește stilului persoanei căreia îi oferim husa. Pentru că vrem să oferim un dar util, prețios și inedit, prețul n-ar trebuie să ne influențeze decizia.

Eu m-am orientat către husele de pe Maguni.ro pentru că vroiam să pot personaliza acest accesoriu cu poza dorită. Mie mi-a plăcut mult rezultatul și recunosc că produsul primit mi-a întrecut așteptările, iar acum mă gândesc serios să-mi fac și eu o husă personalizată și pentru telefonul meu. Chiar se vede foarte frumos pe telefon. La cât sunt eu de neîndemânatică, o husă de silicon mi-ar fi absolut perfectă.

Tipuri de huse pentru telefon

Există mai multe tipuri de huse pentru telefon. În funcție de telefonul pe care îl avem și de ceea ce ne dorim să ne ofere telefonul putem alege una. Modelul de huse personalizate de tip book cover sau flip cover este un model cu stil. Emană eleganță și rafinament, fiind ideal pentru persoanele care sunt adepte ale eleganței. Pentru persoanele care vor tot timpul să știe cât este ceasul, ce nivel al bateriei au sau dacă au primit vreun apel pe telefonul mobil, huse de tip s view sunt perfecte. Permit vizualizarea pe ecran a acestor detalii importante.. Pentru cei care vor un plus de protecție pentru telefon, dar totodată vor să lase la vedere designul original al mobilului, husele capac cu protecție anti șoc, tip bumper sunt potrivite. Sunt ușor de folosit, de aplicat sau detașat. Pentru persoanele care vor un model mai deosebit de husă, cele de tip led view sunt ideale. Indiferent de tipul de husă ales, acestea ne aduc beneficii si ne protejează telefonul. În plus, avem de unde alege cele mai frumoase huse pentru telefoane.

Voi ce tip de huse preferați pentru telefon?

You may also like

6 comentarii

  1. ma incanta ideea unui huse personalizate din lemn, cu logo-ul blogului meu, dar ma gadesc ca nu stiu cat de comoda este de tinut in mana, ca nu am avut pana acum. Oare aluneca, stii ceva? De protejat, o proteja bine telefonul? Ca si asta este foarte important, dincolo de aspect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.