Ce cadou am primit de la BeautyBarometer la întâlnirea de Bloggerițe Galați-Brăila

La prima de întâlnire de bloggerițe au fost câteva tombole mai mici sau mai mari. Eu n-am câștigat mare lucru și până la un punct primisem doar câteva vouchere care să le folosesc la saloanele din Galați de la fetele din Brăila care nu puteau ajunge. Când am auzit că am fost câștigătoarea premiului trimis de Beauty Barometer m-am bucurat teribil și abia așteptam să ajung acasă ca să văd exact ce bunătăți am în punguță.

Cadoul surpriză de la

Cadoul primit era unu consistent. Piesa de rezitență era o paletă XXL de la Marionnaud. O paletă extrem de complexă cu ajutorul căreia poți face un machiaj mai simplu sau mai complex. Cum se deschizi paleta te întâmpină o gamă variată de farduri. În partea dreaptă sunt farduri pământii și în culori mai neutre, iar în partea dreaptă sunt fardurile în diverse nuanțe mai colorate. Aici sunt farduri mai pigmentate, mai prăfoase sau metalice.

Dacă dau fardurile în lateral, găsesc bureței utili în aplicarea fardurilor, creioane de ochi, ruj lichid, 2 rujuri  și 3 glittere.

În partea de jos mai are un mic sertăraș. Aici găsim alte câteva mici surprize. Sunt alte 2 truse. În partea stângă sunt câteva nuanțe de pudră comapactă, iluminator și pudre de conturare a feței. În partea dreaptă este o altă trusă cu blush, pudră de contur și alte culori ale pudrei compacte. Dacă ridicăm aceste 2 truse, găsim o trusă Marionnaud complet goală care se poate personaliza după bunul plac. Mă gândesc că atunci când plecăm în vacanță putem să luăm cu noi doar acele produse care le folosim cel mai des din trusă.

Printre cadourile primite s-au regăsit și un ruj semi-matte roșu de la Sleek, un tratament de păr fără clătire de la Avon, mostre de BB cream de la Ziaja, o pilă de unghii cu 4 fețe de la Sephora, 2 mostre de fond de ten de la Artistry și o o ojă Note.

Este primul meu contact cu un produs . Am văzut că au fost multe produse interesante în portofoliu. Oja este drăguță, se aplică ușor, nu rămân brazde doar că eu am aplicată după ce mi-am șters oja semipermanentă și se văd anumite denivelări. Să știți că nu este oja vinovată de asta.

Mulțumesc Beauty Barometer pentru toate aceste produse și le voi folosi cu drag și cu plăcere!

Ce vă încântă dintre toate produsele prezentate?

You may also like

17 comentarii

  1. Ana Maria întotdeauna oferă numai produse minunate,eu am câștigat la ea și când am deschis pachetul am rămas uimită ce produse minunate mi-a trimis.

  2. paleta clar este piesa de rezistenta. are atatea culori si produse ca mi-o doresc si eu. Pacat ca nu sunt din zona voastra sa vin sa ma distrez si sa primesc si eu cadouri.

  3. Cred ca e si normal sa ma incante trusa XXL de la Marionnaud. Ai acolo tot ce este nevoie pentru ati face un machiaj deosebit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.