Distracții pentru cei mici și cei mari la Gașca Zurli

Săptămâna trecută, pe 19 octombrie, am foat la spectacolul Puterea Cornetelor organizat de Gașca Zurli. Un spectacol absolut senzațional, mult așteptat de cei mici, dar și de cei mari. Biletele au fost sold out cu mult timp înaintea concertului. Asta dovedește faptul că sunt extrem de iubiți și apreciați și spectacolele lor sunt un real succes.

Anul trecut am fost la Spectacolul Mulțumesc și am pus foarte multe poze în acest articol. Știam că indiferent de tipul spectacolului, preț de o oră Cristinuța mea va fi cu zâmbetul până la urechi și că distracția este ca și asigurată. Recunosc că am așteptat și eu evenimentul și abia cu o săptămână înainte am anunțat-o pe cea mică de spectacol.

Puterea Cornetelor – Petrecerea Zurli

Puterea Cornetelor s-a dovedit a fi un spectacol fascinant. Vreau să justific și această afirmație ca să vă conving ceea ce mi-a plăcut cu adevărat. Personal, mi-a plăcut mult că acest spectacol a avut cântece care le sunt extrem de familiare copiilor precum Am o căsuță mică și Cântec pentru Maya(vreau pupic de noapte bună). Aproape toți copiii cunoșteau aceste cântecele și atmosfera în sală a fost una extrem de plăcută.

ascultați această melodie pentru că este cu adevărat specială

Spectacolul nu este doar pentru copii, ci și pentru părinți. Tanti prezentatoarea tot timpul ne-a îndemnat să ne iubim copiii, să-i ascultăm, să le oferim o îmbrățișare, un pupic și chiar să facem mici jocuri între noi. Chiar dacă toate aceste evenimente se întâmplă și în intimitatea casei noastre, în acel cadru mi s-a părut tare emoționant. Să vezi cum o sală întreagă își ține copiii în brațe și își sărută copiii.

Îndemnul Zuli

Copiii au găsit pe scaune câte o sticluță de apă Carpatica. Sunt acele sticle mici de apă speciale pentru copii care nu curg chiar dacă le întorci invers. A fost un moment drăguț când pe scenă li s-a transmis mesajul că trebuie să bea mai multă apă și că au pe scaune sticluțe special pregătite pentru cei mici. Marea majoritate a copiilor și-au luat sticluțele în mână și beau apă.

Un alt mesaj transmis a fost consumul zilnic de fructelor. De la Carrefour aveau o punguță cu 2 mere și o banană pentru copii. Un gest foarte frumos și nu-mi amintesc să mai fi fost la un spectacol cu mesaje de acest gen și îndemnul la acțiune. Pentru copiii este foarte important mesajul pentru că ei spun acasă că Gașca Zuli le-a zis să mănânce fructe sau că vor fructe de la personajele lor favorite.

Pe această cale țin să mulțumesc Gașca Zurli pentru acest spectacol deosebit, pentru faptul că fetița mea a fost tare bucuroasă să vă vadă și pentru faptul că știți să le oferiți cele mai bune sfaturi

Cristina avea promisiunea mea că va primi păpușica cu Fetița Zurli și eu m-am ținut de cuvânt, iar la plecare a mai primit o gentuță cadou cu fetița Zurli. Vreau să spun că în fiecare zi fetița mea pleacă cu păpușica la grădiniță, în fiecare seară o culcă și nu vrea să iasă în parc fără ea. Este prima oară când o văd atât de atașată de o jucărie și chiar mă bucur.

You may also like

10 comentarii

  1. al meu inca nu are peferinte, dar cand va avea ma a lua cu dureri de cap :)…mie nu imi place vocea lu fetita Zurli, ma zgarie pe creier mai ales cand e duminica la radio…dar nah daca trebe voi tolera :))))))
    Ce a crescut Cristina, incredibil ce zboara timpul 🙁

  2. Am fost și noi la spectacolul lor La București, nu este primul la care am fost, este 9 chestie asa, pare a fi magie simți cum te încarca de energie pe de o parte și de emoții pe de alta parte.ho hi, ce crezi? Și noi am cumpărat Fetita Zurli…. La fel este și Maria mea cu păpușica

  3. Eu nu prea le am cu gasca Zurli dar nepoatelor am vazut ca le place, deci posibil ca tocmai sa-mi fi dat cea mai buna idee de cadouri de Craciun – papusi Zurli. Cu 120 de lei ma scot de doua cadouri!

  4. Ce frumos a fost.Sunt incantata ca Gasca Zurli da mereu cateva sfaturi sanatoase la copii.Si chiar functioneaza ai mei i-au todeauna sfaturile lor in serios.Cu gasca Zurli atmosfera e superba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.