Pasiunea mea pentru produsele L’oreal nu are limite

L’oreal este un brand foarte apreciat și pot să spun că l-am descoperit destul de târziu. Nu știu dacă reclamele m-ar fi convins, dar exemplul viu al folosirii produselor acestui brand de cătr prietenele mele m-au convins să le încerc. Îmi place se văd periodic produse noi ales acestora și accentul pe care îl pun pe calitate la prețuri bune. Recunosc că marea majoritate le-am cumpărat de pe Notino.ro. Am preferat să apelez la acest site pentru că aici găsesc cele mai noi produse lansate și tot de aici aflu ce a mai apărut nou.Folosesc produse L’oreal de îngrijire a părului, a feței și câteva cosmetice. Despre acestea am să vă povestesc punctual pentru a vă spune cât de mulțumită sunt eu de ele. Ca idee, toate produsele îmi plac și nu regret nici o clipă că mi le-am achiziționat.

Măști eficiente pentru față

Exfoliantul împotriva punctelor negre de la L’oreal combină 3 tipuri de ZAHĂR pentru o exfoliere fină și SEMINȚE DE KIWI pentru a obține un scrub care purifică, îndepărtează punctele negre și lasă tenul împrospătat și catifelat, instantaneu. Eu consider căacesta este cel mai eficient exfoliant încercat de mine. Mirosul este absolut delicios de-ți vine să-l mănânci. Se întinde ușor pe față și se simt ușor granulele de zahăr. Se lasă să acționeze ingreedientele pe ten apoi se îndepărtează cu apă călduță. Exfolierea se face în momentul în care masca este îndepărtată. Senzația este foarte plăcută după folosire!

Mască detoxifiantă Pure Clay combină3 argile pure și extract de cărbune pentru a obține o mască-cremă care acționează ca un magnet și curăță murdăria și excesul de sebum iluminând tenul fără să îl usuce. Personal sunt foarte mulțumită de această mască și mi se pare îmi curăță în profunzime tenul așa cum promite.

Rimel L’oreal

Primul meu produs de la L’oreal încercat a fost Telescopic. Un rimel cu o periuță cu peri foarte scurți, dar care îmi făcea niște gene spectaculoase. Am început să încerc fel de fel de produse și așa am ajuns la Volume Million Feline. Mi se pare un rimel bun care îmi alungește frumos genele și care oferă și volum. Nu am ce să-i reproșez pentru că deja face suficient pentru mine. Rimelul PARADISE Extatic este ultimul rimel lansat de la L’oreal sau cel puțin de care știu eu. Mi se pare că este cel mai bun produs folosit pentru că toate elementele sunt la superlativ. Definește și subliniază frumos fiecare geană și volumul este vizibil mărit. În plus, alungește frumos genele și dă senzația că ai avea gene false și totul pare foarte frumos și natural.

Gama LIPIDIUM – Absolut Repair L’oreal

Produsele de îngrijire a părului de la L’oreal sunt foarte cunoscute și apreciate. Am vrut să mă conving și eu și mi-am luat gama LIPIDIUM – Absolut Repair pentru că am considerat că este perfect pentru părul meu. Eu recomand aceste produse pentru că fac o treabă foarte bună. Părul meu blond arată mult mai bine de când le folosesc. Mi-am mai luat de la ei și un ser de hidratare intensă a părului și sunt mulțumită.

Iluminator L’oreal

Iluminatorul ăsta l-am găsit în categoria produselor recent lansate pe Notino.ro și a fost dragoste la prima vedere. Produsul este discret, plăcut și îmi oferă un finish glamour al machiajului. Se aplică ușor cu ajutoul pipetei și se întinde frumos pe ten în așa fel încât nu ai cum să dai greș cu el. L-am folosit combinat cu fondul de ten, dar și aplicat punctual pe câteva zone. Eu sunt încântată de el și chiar am făcut o investiție tare bună.

L’oreal continuă să mă surprindă plăcut de fiecare dată. Nu am folosit nici un produs de la ei care să mă dezamăgească și asta mă face să încerc și alte produse din gama lor.

Voi folosiți produse L’orel? Care este favoritul vostru?

You may also like

21 de comentarii

  1. este un brand bun, daca judec dupa produsele pentru ingrijirea parului din gama Serie Expert pe care le folosesc si eu cu succes (cele pentru par gras). Am mai incercat si vopsea de par si iar mi-a placut, iar acum imi doresc si un fond de ten de la ei.

  2. Si mie imi plac foarte mult produsele lor si folosesc rimelul ,fondul de ten,tratamente pentru par,vopsea de par!Au produse foarte bune!

  3. Si mie îmi plac produsele L’Oreal de foarte multi ani! Am folosit scrub-ul cu kiwi recent si imi place maxim! Dar sunt foarte multe produse de la ei care imi plac mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.