Notino are o serie de reduceri de Black Friday

În ultimul timp mi se întâmplă frecvent să fiu influențată de prețuri atunci când fac anumite alegeri. Este unul dintre criteriile la care țin cont și am ajuns să vânez reducerile. Nu o dată mi s-a întâmplat să cumpăr un anumit produs doar pentru că este la reducere, nu petrn că mi-ar fi fost absolut necesar. Pentru ca Black Friday bate la ușă mă pregătesc și eu de cumpărături și abia aștept să văd cu ce mă voi înoi de această dată. Cel mai probabil îmi voi achiziționa câteva parfumuri, cosmetice și, de ce nu, ceva produse de îngrijire de pe Notino.

Ce-mi doresc de Black Friday de la Notino

Parfumurile sunt preferatele mele. Niciodată nu am suficiente parfumuri și îmi doresc în permanență unele noi. Nu le pot avea pe toate, mereu apar combinații noi și parfumuri selecte. A marele noroc că prietenii mei știu de aceste preferințe ale mele și o parte dintre acestea sunt primite, dar am și parfumuri pe care mi le achiziționez eu. Acestea sunt achiziționate după Notino și chiar aș putea să spun că sunt parfumurile mele preferate.

Scandal de la Jean Paul Gaultier este ultima achiziție și cel mai frumos. Îi ador sticluța cochetă, mirosul foarte interesant care nu prea am cum să-l descriu în cuvinte și persistența acestuia. Dacă îmi dau vreun puf pe haine acesta persistă până la următoarea spălare. Pe locul 2, la mică distanță este Si de la Giorgio Armani care este fin și delicat, dar la fel de persistent. Pe locul 3 aș zice Lady Million de la Pacco Rabane care este pe terminate și el și la care mă gândesc serios să-l recumpăr.

Eu voi urmări oferta curentă Notino pentru că aici sunt cele mai noi oferte și produse care pot fi primite cadou la cumpărarea unor produs dintr-un anumit segment. Am primit beauty blender cadou, paleta de machiaj sau chiar reduceri la cumpărarea a două produse de la același brand. În comanda mea se va regăsi și calendarul de Crăciun de la Nivea care are o grămadă de produse interesante pe care îmi doresc să le încerc. Anul trecut am descoperit Calendar Advent-urile și îmi place maxim ideea. În fiecare zi din luna decembrie se poate deschide câte un sertăraș pentru a vedea produsul oferit sau se pot deschide toate sertărașele o dată dacă sunteți extrem de curioase.

Ce oferte găsim de Black Friday pe Notino

Anul acesta Black Friday vine la Notino cu o serie de reduceri noi, coduri de reducere și oferte la anumite game de produse. Să nu uităm că aici este singurul loc în care găsim cele mai noi produse lansate și că ne putem bucura de ele în premieră. Să nu uităm că ofertele de Black Friday încep pe 12 noiembrie și se termină pe 25 noiembrie.

În ce constă oferta de Black Friday

🍂 reduceri de până la 70% la o gamă variată de produse cosmetice și parfumuri;
🍂 transport gratuit la comenzile mai mari de 250 RON;
🍂 25% reducere la o serie de branduri selectate, prin utilizarea unor coduri speciale de discount.

Voi ce vreți să vă cumpărați de Black Friday?

You may also like

14 comentarii

  1. ce dragut este calendarul de Advent de la Nivea! Si sigur i-ar placea drept cadou unei prietene de-ale mele. Imi vine sa te pup, ca de 3 zile ma gandesc ce sa ii iau cadou si nici nu visam la asa idee. Si oricum am si alte cumparaturi de facut pe Notino vineri, cand mi-or intra banii pe card.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.