LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster pentru buze voluptoase, irezistibile!

Buzele pot spune multe despre noi și sunt principalul punct de atracție al unei femei. Ne dorim buze mai mari și un contur cât mai perfect al acestora. Sunt împotriva injectării diverselor substanțe în buze și consider că un aspect frumos și natural poate fi obținut și cu ajutorul unor produse atent alese precum LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster! Vreau să vă spun cum vă poate ajuta acesta și să vă arăt cum arată pe buze.

LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster pentru buze pline și apetisante!

Gama LIPS UP, cu o formulă menită să redefinească conturul și să ofere buzelor un plus de volum, este dezvoltat pe bază de acid hialuronic reticulat și lipide nutritive – două componente cheie în îngrijirea profundă a pielii. Imediat după aplicare, buzele vor fi mai pline, mai hidratate, moi și delicate, numai bune de sărutat. Efectul LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster durează până la 3 ore, dar reaplicarea garantează un volum care durează.

De ce au nevoie buzele tale?

Acidul hialuronic este un carbohidrat ce se găsește în mod natural în organismul nostru, în special în țesutul conjunctiv, cartilaje și piele, acesta devenind unul dintre cele mai folosite ingrediente în industria cosmetică, datorită proprietăților sale ce se reflectă într-o profundă hidratare tisulară și stimularea producției naturale de colagen. Practic, acidul hialuronic reține apa în țesuturi, menținându-le hidratate, umplând golurile și oferind pielii fermitate și un aspect neted.

Cu o formulă testată dermatologic și atent creată de specialiști, LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster este un combo perfect de substanțe ce oferă rezultate imediate, conferind buzelor conturul și plusul de volum la care toată lumea visează.

Cunoscutele injecții pe bază de acid hialuronic sunt realizate din substanțe similare celor care se găsesc în mod natural în corpul uman. Acestea penetrează direct pielea, cu un impact vizibil asupra formei buzelor. Folosind tot acid hialuronic, dar fără o intervenție intruzivă, LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster îți oferă avantajul de a avea buze mai voluminoase, netede și moi, dar cu aspect natural.

Culoare naturală, textură delicată

LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster are o textură delicată și este disponibil în două nuanțe – Rosé și Marsala – care accentuează culoarea naturală a buzelor și conferă strălucire. În plus, formula are în compoziție mentol pentru un efect de răcorire.

Senzația și efectul de mărire este dat de acest mentol care se duce în câteva minute. Arată frumos și natural pe buze și îmi place că nu este un produs lipicios. Se poate ori de câte ori vrei să reîmprospătăm și chiar dacă sunt aplicate mai multe straturi, acesta arată la fel de bine. Îmi place acest produs și senzația de mărire este naturală și plăcută. Eu am folosit nuanța Marsala pentru că părea un roziu ceva mai pronunțat, în realitate este o nuanță naturală. Acest produs poate fi cumpărat atât de pe site-ul oficial, cât și din farmacii.

Vă place acest luciu de buze? Vă tentează să-l încercați și voi?

You may also like

13 comentarii

  1. Au umblat pe Internet mai multe păreri dar într-un final s-a ajuns la concluzia că dacă îl foloseşti pe o perioadă lungă dă rezultateMultumim pentru recenzie cu siguranţă îl voi cumpăra să mă asigur că e bun.

  2. nu imi doresc neaparat sa dau mai mult volum buzelor, dar imi place cum arata in poze si cred ca oricum sunt produse bune care hranesc si hidrateaza. Si la capitolul hidratare chiar cred ca sunt pe minus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.