Accesorii utile pentru înot și câteva detalii despre înotul Cristinei

Înotul a fost primul sport la care am fost cu Cristina încă de mică. La 3 ani putea intra în bazin doar însoțită de un părinte și eu trebuia să fac ora împreună cu ea. Personal nu mi s-a părut solicitant ceea ce făcea, dar după ce am ajuns acasă am văzut că a dormit dusă. Am ales s-o duc după 4 ani la înot pentru că în felul ăsta lucra singură cu instructorul.

Cum decurgeau orele de înot ale Cristinei la 4-5 ani ?

M-am documentat întâi de toate care sunt accesoriile de care are nevoie Cristina pentru înot. Principalele lucruri necesare erau: cască de înot, ochelari, costum de înot și papuci. Pentru perioada rece merge și un halat. La început îi dădeam apă, dar nu o folosea așa că am renunțat la ea. Am zis să-i las și un prosop cu ea, dar nici ăla nu era de ajutor decât în momentul în care o schimbam eu. După ce termina ora, o luam eu în primire și până atunci lua pe ea halatul și era super suficient. #navigatie

O dată ajunsă la bazin mergeam în vestiar să o schimb. Marea majoritate a accesoriilor de înot erau de la Decathlon, dar am să detaliez imediat. La capitolul căști am încercat mai multe modele pentru că Cristina avea părul lung și trebuia să-i intre tot părul sub cască ca să nu se ude. Costum de baie era unul clasic, simplu și foarte ieftin. Modelul acesta costa doar 12 lei și este foarte bun. Materialul este subțire și potrivit pentru ceea ce avea ea nevoie. Mi-a plăcut atât de mult modelul încât pe măsură ce-i rămânea mic luam o mărime mai mare.

Ochelarii de #inot îi folosea mai mult în momentul în care făcea sărituri sau scufundări. I-am luat tot din Decathlon și papuci speciali de mers pe marginea bazinului pentru a evita alunecarea. Sunt foarte multe modele atât pe site, cât și în magazine doar că eu spre aceștia mi-am îndreptat atenția. Sunt foarte buni pentru că sunt comozi și pot fi folosiți și cu alte ocazii dacă nu aveți nevoie neaparat pentru înot.

Accesorii utile pentru inot indoor

Cristina a făcut aproape 2 ani înot până să vină pandemia. După pandemie am mai dus-o o singură lună și vă spun sincer că mi-aș dori foarte mult să reia cursurile. Nu am mai dus-o pentru că am înțeles că bazinelor li s-a impus să folosească o cantitate mai mare de clor, iar eu am luat-o ultimele dăți mirosind foarte tare a clor, ceea ce înainte de pandemie nu se întâmpla. Aștept să se mai regleze situația și să reiau cursurile. Instructorul la care a fost era tare bun și a învățat tare bine să înoate cu ajutorul lui. #poftadesport

Așa cum am spus și mai sus, am schimbat foarte multe căști. În momentul în care aceasta îi era prea mică o strângea rău la urechi și așa că am căutat mărimi mai mari pentru că ea are părul lung și foarte bogat așa că el trebuia să intre sub cască. Vă spun sincer că părul i se uda de fiecare dată. Oricât de bine o puneam tot avea părul ud. Modelul de mai sus l-am avut ultima dată și mi s-a părut potrivit pentru ceea ce aveam eu nevoie.

La capitolul costume de baie am avut mai multe modele. Unul dintre ele este cel de mai sus, cu mov, dar am mai avut și un model pe roz tare frumos. Eu cred că puteți comanda online cu brio pentru că indiferent că este mai subțire sau mai gros, el se potrivește atât pentru înotul în piscină, dar și vara la plajă. Ochelarii de înot i-am ales cu roz și să fie ajustabili. Modelul acesta în 2 culori l-am schimbat după fiecare an și sunt geniali. Raportul calitate/preț al produselor de înot de pe Decathlon este foarte bun așa că vă recomand ca în cazul în care vreți să vă apucați de înot sau orice alt sport, să verificați întâi oferta lor. #DecathlonRomania

Voi folosiți accesorii sportive de la Decathlon? Ce alte lucruri cumpărați din magazin?

You may also like

18 comentarii

    1. Am făcut și noi câteva ședințe de înot însă am renunțat din lipsa de timp.Tot din Decathlon am cumpărat și noi casca și ochelari și sunt foarte ok

  1. Este bine că a învățat să înoate și îi place ,eu una îmi este frică de apă și nici nu știu să înot ,dar nici nu aș vrea să invăț .În Decathlon au produse super bune .

  2. Mi-ar placea ca si Darius sa invete sa inoate. Sper sa gasesc un curs sa il inscriu. Cat despre Decathlon, noi de acolo ne luam cam toate chestiile care tin de sport si echipamente sportive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.