Poveștile cu final fericit se citesc pe piele – Bioderma

Bioderma a lansat acest slogan extrem de frumos care m-a inspirat pe mine pentru acest articol. Aceasta, la rândul ei, s-a inspirat din rândul problemelor existente. Multe persoane suferă de dermatită atopică și vine în întâmpinarea lor cu 2 produse care au rolul de a rezolva problema bebelușilor și nu numai. O problemă necunoscută pentru unii, iar pentru alții extrem de prezentă care dă mari bătăi de cap și de cele mai multe ori se finalizează cu vizita la un dermatolog.

Dermatita atopică: Zmeul căruia trebuie să îi faci față este o afecțiune care îi provoacă puiului tău iritații, roșeață, senzație puternică de mâncărime, disconfort, nopți de plâns și tulburări ale somnului. Iar lupta nu ține doar trei zile și trei nopți, ea este continuă.

Dermatita atopică

Dermatita atopică îmi era cunoscută doar ca și nume. Până acum ceva timp nu știam nimic despre manifestările acesteia. Nici măcar nu mă gândeam că sunt atât de mulți copii care întâmpină această problemă. Asta se datorează și faptului că nici eu, nici fetița mea nu ne-am lovit de această problemă. Am aflat în schimb că aceasta se manifestă prin iritații, senzație puternică de mâncărime și disconfort. Este suficient ca un copil să aibă una dintre aceste 3 simptome pentru ca neliniștea casei să se instaleze.

Sfatul meu este ca atunci când vedeți cel mai mic semn pe piele să apelați la un dermatolog. Cel mai cunoscut dermatolog din oraș dacă se poate. El va ști exact dacă problema cu care vă confruntați este minoră, este dermatită atopică sau ceva mai grav. O problemă depistată la timp este mult mai ușor de rezolvat. Spun asta pentru că eu pe principiul ăsta merg. Chiar dacă acest motto al meu m-a făcut să descopăr probleme de sănătate pe care mi-aș fi dorit să nu le cunosc este bine să le aflăm din timp pentru a le trata.

Soluția oferită de Bioderma pentru dermatita atopică

Dermatita atopică poate fi controlată cu ajutorul produselor Atoderm de la Bioderma. Dacă folosim Atoderm,  respectăm rutina corectă de îngrijire a pielii și urmăm sfaturile medicilor specialiști, dermatita atopică poate fi controlată, simptomele atenuate, iar clipele fericite alături de copilul tău recuperate. Pentru că nu tratezi doar o piele atopică, ci salvezi momente de neprețuit cu familia ta.

Kit-ul special pentru pentru dermatita atopică este compus din Atoderm Intensive Gel spumant și Atoderm Intensive Balsam. Eu am primit 2 astfel de cutii cu produse. O cutie am dăruit-o unei prietene care am aflat absolut întâmplător că fetița ei are aceste probleme o dată cu trecerea de la un anotimp cald la rece și o cutie am folosit-o eu. Am vrut să le folosesc pentru că și eu mă confrunt cu o problemă a pielii și mi-am pus mari speranțe în aceste produse. Detalii despre această campanie găsiți și pe pieleuscata.com.

Atoderm Intensive Gel spumant

Gelul spumant a înlocuit gelul de duș pe care îl foloseam. Are o culoare plăcută, de un albastru deschis cu o textură ușor gelatinoasă. Se comportă foarte bine și are un grad de spumare bogat. Mirosul este inexistent așa cum mă și așteptam. Eu am niște pete roșii pe piele și am considerat că trebuie să-mi îmbunătățesc rutina de îngrijire a pielii cu niște produse tratament, ca cele de la Bioderma. Am consultat dermatologul și nu este dermatită atopică asta ca să elimin din start întrebările de acest gen.

Atoderm Intensive Gel spumant este îmbogățit cu agenţi de purificare și vitamina PP. Acesta combate proliferarea microorganismelor iritante care agravează uscăciunea cutanată. Principalul rol al acestuia este de a calma senzaţia de disconfort și iritaţie și contribuie la consolidarea biologică a barierei pielii.

Atoderm Intensive Balsam

Completarea rutinii de îngrijire a pielii se face obligatoriu cu Balsamul de corp de la Atoderm. Acesta are o culoare albă ca laptele și este o cremă de corp foarte fină care intră în piele rapid cu puțin masaj. Îmi simt pielea hidratată și parcă are un fel de barieră de protecție care îi oferă o finețe aparte. Este o cremă care poate fi folosită atât pe corp, cât și pe față. Eu am folosit-o cu foarte mare încredere.

Atoderm Intensive Balsam are rolul de a opri imediat senzaţia de mâncărime şi disconfortul, graţie ingredientului dermatologic activ cu efect calmant, PEA. Datorită faptului că este îmbogăţit cu agenţi calmanţi şi purifianţi, calmează imediat inflamaţia.

You may also like

15 comentarii

  1. Din pacate sunt tot mai multi copii care sufera de aceasta dermatita si chiar nu stiu ce o delcanseaza. Ma bucur sa vad ca exista astfel de pastile tratament care ii ajuta

  2. Sunt foarte bune produsele lor.Vă recomand cu toată încrederea produselor lor.Cei ce au piele sensibilă chiar vor râmâne încântaţi de ele

  3. si eu le folosesc acum si chiar sunt bune, atat pentru noi cat si pentru junior asa ca chitul acesta chiar merita incercat

  4. Si pielea mea are tendinta atopica, dar recunosc ca nu am incercat aceasta gama pana acum. Folosesc produsele pentru ten gras de la Bioderma si ma simt destul de bine cu ele pentru moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.