Alegerea pantofilor potriviți pentru orice ocazie

Pantofii reprezintă elementul definitoriu pentru o ținută. Ne însoțesc zilnic. De aceea, trebuie să îi alegem pe cei mai potriviți. Cel mai bine este să alegem pantofii de calitate. Aceștia se remarcă prin  stil și material. Avem mai multe tipuri de pantofi pentru mai multe tipuri de activități.

Alegerea pantofilor de alergare 

Pentru că vom cumpăra astfel de pantofi pentru activități sportive. Aceștia trebuie să fie cât mai rezistenți. Pantofii de alergat trebuie să se alieze nevoilor picioarelor în timpul alergatului. De aceea,este important să fie comozi. Când probați astfel de încălțări puteți face și puțină mișcare cu ei în magazin pentru a ști dacă sunt suficient de comozi. Este important să nu ne zgârcim la o astfel de pereche de pantofi pentru că trebuie să devină partenerii noștri în activitățile sportive pe care urmează să le facem.  Alegem aceste încălțări în funcție de tipul de picioare pe care îl avem.

Alegerea pantofilor pentru nuntă 

Ziua cea mare a nunții este o zi importantă în care trebuie să ne simțim cât mai bine. Este esențial să avem o dispoziție bună. Important este să avem o rochie ușoară care să ne permită să ne deplasăm.  Pantofi la comanda sunt cea mai bună alegere pentru ziua nunții. Creați special pentru piciorul nostru, aceștia vor fi lejeri și nu ne vor incomoda. Cu siguranță nici mireasa nu își dorește să aibă răni la picioare de la încălțările cu toc mai în ziua nunții.

Pantofi dama nunta pot fi purtați și la alte ocazii nu doar în ziua nunții. Pentru că investim într-un articol realizat  pe comandă,  va fi păcat să nu îi purtăm și cu alte ocazii. Pantofii sunt încălțări elegante, potrivite pentru nuntă. Sunt eleganță și protejează piciorul.

Pantofii de tip office

Orice doamnă sau domnișoară trebuie să știe că este bine să asorteze pantofii la costum sau la o ținută office. Se poate opta pentru încălțări clasice, pantofi bussines sau pantofi mai eleganți. Important este să alegeți să investiți în încălțăminte de calitate.

Criterii de alegere a pantofilor 

Când vreți să alegeți încălțăminte cel mai important este să aveți un buget mai generos. Este de preferat să alegeți încălțăminte dintr-un material de calitate.  Astfel, vom putea încălta pantofii pentru perioade mai mari de timp. Țineți cont de forma piciorului vostru și  alegeți tipul de încălțări adecvate.  Nuanțele lor trebuie alese în funcție de preferintele voastre vestimentare. Nu puteti alege încălțări în nuanțe care nu vă vor permite să combinați vestimentar cu mai nimic din dressing.  Modelul pantofilor este important. Alegeți un model care să emane bun gust și stil. Este foarte important să îngrijim corespunzător pantofii. Să avem o cârpă moale special destinată incălțămintei din piele și soluții pentru întreținere.  Pantofii sunt asociați personalității noastre. Ei reflectă caracterul nostru și multe persoane acordă o atenție sporită asupra a ceea ce purtăm în picioare.

Ce tip de pantofii sunt preferați de voi?

You may also like

11 comentarii

  1. Ha, eu sunt genul care ar vrea sa fie tinuta obligatorie la nunti si botezuri pantofii de alerare. EU in ei ma simt cel mai bine. Este un chin sa merg pe tocuri si probabil ca nici nu ma pricep prea bine sa aleg pantofii eleganti pentru astfel de evenimente.

  2. nu mai am nicio pereche de pantofi in casa, cu exceptia celor de la nunta. si pentru ca au toc cui, nici nu i-as mai purta prea des. acum sunt in cautarea unora cu toc gros, mai practici

  3. Eu port pantofi doar la ocazii.Obosesc repede pe tocuri şi prefer conversi în viaţa de zi cu zi.Multumim de sfaturi.

  4. Imi plac foarte mult pantofi cu toc dar nu prea pot merge pe eimultumim pentru sfaturi foarte utile!

  5. Bine punctat! Pantofii trebuie aleși după anumite criterii în afara celui de frumusețe. Ideal este să avem mai multe perechi de pantofi de diverse categorii care să se potrivească ținutei, locului, evenimentului etc. Aleg în majoritatea cazurilor pantofi din piele exterior și interior pentru că altfel am mari probleme dar țin cont de confort, culoare, toc, model. Am mulți pantofi pe care nu-i mai port deși sunt ca noi, pentru că nu mă mai simt confortabil din cauza tocului, spre exemplu 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.