Parfumuri cu feromoni de la Laralu.ro

O femeie care se respectă trebuie să folosească un parfum. Nimeni nu merge cu brand-ul la vedree așa că important este să folosești un parfum care să te caracterizeze si să lași în urma ta un miros plăcut. Îmi place ideea de a asocia un parfum cu o persoană și pot să spun că am ntâlnit câteva persoane de acest gen. Eu nu sunt fidelă unui parfum anume. Îmi place să mai schimb parfumurile pentru că mă obișnuiesc cu ele și nu le mai simt. Chiar dacă în momentul pulverizării parfumului acesta este prezent și îl simt destul de bine, în momentul în care mă obișnuiesc cu el nu-l mai simt decât la aplicare.

Feromonii sunt substanțe hormonale care transmit în jur informații pozitive despre persoana noastră. Ei ne întăresc puterea de atracție și de aceea se dovedesc a fi folositori în multe situații din viață și de fiecare dată când e cât se poate de important să fim judecați pozitiv. Feromonii nu au miros, prin aceasta neafectând în mod direct amestecul aromatic.

Parfum cu feromoni – RomantiQUE 

RomantiQUE este un parfum perfect pentru a fi oferit unei persoane dragi. Perioada aceasta este potrivită pentru un cadou de acest gen pentru că nu ai cum să nu impresionezi cu o așa combinație de arome care se împlesc perfect într-un singur parfum.

Note de vârf: iasomie, mandarină verde.
Note de mijloc: frunze de căpșun, porumb caramelizat.
Note de bază: paciuli, mosc.

Parfumul cu feromoni este una din combinațiile interesante încercate în acest început de an. Un parfum aplicat în locul potrivit reușește să facă o femeie specială, iar feromonii te ajută să ai acea bună dispoziție și stare generală de bine. Acest parfum este unul puternic cu note dulci intense și plăcute care persistă o perioadă lungă de timp. Este un parfum care se duce complet de pe piele abia atunci când faci primul duș, iar de pe haine dispare doar la prima spălare. Nu este un parfum deranjant, ci este un parfum după care întinzi mereu mâna. Acesta, dar și multe alte parfumuri interesante, pot fi găsite pe Laralu.ro.

Uleiuri de parfum cu feromoni

Uleiurile sunt mult mai intense și oferă o persistență și mai bună a parfumului. Aceste uleiuri persistă cel puțin 24 de ore pe piele și au un miros intens și plăcut. Mostrele sunt mult mai practice pentru că facilitează o aplicare rapidă și discretă. Poate fi reaplicat ori de câte ori vrem să reîmprospătăm parfumul sau, cum este în cazul meu, prefer să le țin în geantă pentru acele momente în care plec pe fugă de acasă și uit să mă dau cu parfum.

Setul de uleiuri de parfum are o gamă completă de parfumuri pentru femei și pentru bărbați. Modul de ambalare este foarte drăguț pentru că este un suport cu magnet care împiedică împrăștierea acestora prin geantă și, în plus, are și o oglindă.

Pe mine m-au cucerit aceste parfumuri cu feromoni și îmi doresc să mai încerc și alte produse. S-au dovedit a fi foarte compatibile cu pielea mea și rezistența acestora este un alt punct forte. Vă tentează să încercați aceste parfumuri cu feromoni?

You may also like

15 comentarii

  1. Ma tenteaza sa folosesc orice parfum de calitate care sa ma invaluie intr-o mireasma senzationala. Nu am folosit un astfel de parfum, dar l-as cumpara. Ma tenteaza in primul rand mostrele. Ca sa fiu sigura ca fac alegerea potrivita.

  2. am auzit de multe ori vorbindu-se despre parfumuri cu feromoni, atat pentru femei, cat si pentru barbati, dar nu am incercat niciunul pana acum ca sa imi pot da cu parerea despre ele. Ca pret, vad ca sunt accesibile. Eu nu prea sunt dornica de aprecieri din partea celor din jur, dar sigur pentru unii sunt utile.

  3. Am avut parfum cu feromoni, dar nu va spun de unde l-am luat 😀 . E mult timp de atunci. Acest parfum cu feromoni pe care eu l-am avut descria feomonii ca pe o substanta chimica care stimuleaza excitarea, dorinta sexuala, nivelurile de hormoni, fertilitatea si cele mai profunde emotii. Sincer, nu cred ca am fost mai seducatoarea atunci deca in alte dati!
    Aaaa… era sa uit, e prima daca cand vad in compozitie unui parfum, porumb caramelizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.