Alege haine de calitate pentru copilul tău

Bucuria de a fi părinte este nemărginită. Noi, mămicile, suntem foarte grijulii și ne dorim ceea ce este mai bun pentru copiii noștri. Devenim un fel de jandarm, care citește orice etichetă, inspectează orice produs, testează orice material. Alegem alimentele BIO pentru o sănătate de fier, cele mai delicate produse de îngrijire personală, iar când ajungem la hainele copiiilor ne blocăm. Piața produselor textile pentru copii este plină de materiale din care noi trebuie să le alegem pe acelea care nu sunt dăunătoare. Primele aspecte care ne intereseaza ar fi că hainele să fie noi, confortabile și ușor de îmbrăcat. Însă, sunt mult mai multe lucruri importante care ne influențează decizia de a cumpăra sau nu hăinuțele copiilor.

Ce trebuie să știi când vrei să cumperi haine copii

Copii cresc foarte repede și trec ușor de la o măsură la alta de haine. Este important să știm cu exactitate măsura, în funcție de numărul de centimetri. Dacă facem cumpărături online putem consulta tabelul cu măsuri pentru a ști cu exactitate dacă li se potrivesc hăinuțele. Nu investi în stocuri mari de haine. Este posibil să nu-ți dai seama că deja copilul tău a trecut de la o măsură la alta și nici nu apuci să îi dai o haină că i-a și rămas mică. Poți cumpăra mai multe hainuțe atunci când cumperi și maăuri puțin mai mari pe care copilul le poate îmbraca peste câteva luni. 

Copiii noștri au pielea fină și sensibilă. De aceea, este bine să alegem materiale moi, care să fie blânde cu pielea. În afară de material, trebuie să fim atenți și la croiala hainelor. Nu este bine ca hainuțele pe care le cumpărăm sa ne dea bătăi de cap. Este ideal să putem îmbrăca ușor copilul.

Important de știut

Pentru că este posibil să existe mici incidente, este bine să știm anumite chestiuni atunci când cumpărăm haine. Este bine să ne asigurăm că hainele pot fi returnate. În cazul copiilor mici, important nu este aspectul, cât să alegem haine de calitate pentru copii. Ultima mea comandă de haine pentru copii a fost pe Elamag.ro și m-am bucurat de experiența avută. Am găsit aici multe modele de actualitate, materiale prietenoase și am profitat și de reduceri. Sunt perioade din an an în care putem profita de reduceri finale și să ne facem stocuri și pentru sezonul următor. Nu trebuie să ratăm reducerile la haine copii de pe site-urile serioase și de încredere. 

Elamag ne oferă cele mai calitative hăinuțe pentru copii. De aici putem alege să reînnoim garderoba copiilor cu cele mai istețe oferte. Întotdeauna, hainele pe care le cumpărăm trebuie spălate înainte de a fi purtate. Ne asigurăm că am citit eticheta și că materialul este sigur și că putem îmbraca copiii fără probleme. Alegerea corecta a hainelor ne ajută să protejăm pielea copiilor noștri și să evităm micile probleme.

Voi de ce țineți cont când alegeți haine pentru copii?

You may also like

14 comentarii

  1. Materialul este primul la care ma uit atunci cand trebuie sa cumpar hainute pentru cele doua nepoate ale mele. Da, as vrea sa fi si colorate si la moda, dar mult mai important este sa fie din material bun si bine lucrate.

  2. Eu momentan nu am copii, insa hainutele din poze sunt extrem de dragute! Si cred ca sunt si calitative, se vede pe ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.