Hocus, pocus … Dilibum – Spectacol pentru copii susținut de Magicianul Augustin la Galați

Magia a fascinat tot timpul, atât pe cei mari cât și pe cei mici. Adulții retrăiesc amintirile copilăriei și veșnicile întrebări … oare cum a făcut? Copiii sunt cu atât mai captivați de tot ceea ce li se întâmplă în jur, cu atât mai mult cu cât văd lucruri neobișnuite cu care nu se întâlnesc zilnic. La colțul străzii nu se joacă nimeni cu o pălărie și un iepuraș, nu vezi foarte des cu o masă se desprinde de sol fără ajutor sau cum apar porumbei din cutii.

Spectacolul de magie Dilibum prezentat de Magicianul Augustin

Magicianul Augustin este cunoscut pentru energia și umorul spontan cu care își prezintă magiile. Îndrăznesc să spun că este unul dintre cei mai buni magicieni care interacționează foarte bine și cu publicul. Copiii sunt invitați la un spectacol interactiv cu multe momente fascinante în care vor putea face magie pe scenă alături de iubitul Magicianul Augustin.

M-am bucurat să văd Magicianul Augustin urmează să aibă un spectacol și în Galați pentru că fetița mea a descoperit de curând magia și sunt convinsă că va fi extrem de încântată să participe la spectacolul Dilibum. Spectacolul are loc la Casa de Cultura a Sindicatelor , pe data de 17 Februarie la ora 10.00.

Toti copiii prezenti la acest spectacol vor primi baghete magice CADOU!

Ce poate fi mai frumos decât un cadou din partea magicianului. Sunt convinsă că cei mici vor încerca și ei fel de fel de magii după acest spectacol. Spectacolul durează o oră și este ideal pentru familiile cu copii între 3 și 14 ani care doresc să petreacă timp de calitate împreună.

Cei care cumpără bilete până pe 15 Februarie beneficiază de reducere. Pentru rezervări și detalii aici: https://www.blt.ro/dilibum-spectacol-de-magie-pentru-copii.html 

2 bilete cadou

Magicianul Augustin împreună cu mine organizăm un concurs pe pagina de facebook a blogului –> Rokolla. Împreună vă oferim 2 bilete cadou pentru a vă petrece o duminică plăcută alături de copil și de magician. Eu voi fi acolo așa că ar fi o plăcere să ne întâlnim!

You may also like

12 comentarii

  1. WOW! Aș dori să-l văd și eu. Magia are legătură cu copilăria, de cele mai multe ori…mie îmi aduce aminte de monedele pe care mi le scotea de după ureche tata! 😀

  2. Am fost si eu cu Dragos la un spectacol de magie si are acasa o bageta magica, de fapt doua pentru ca ulterior i-am luat si un set de magician de la chinezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.