Cumpărături de tip outlet

Cumpărăturile sunt preferatele mele și în cazul meu terapia prin shopping chiar funcționează. Atunci când am o stare puțin mai proastă, este suficient să îmi clătesc puțin ochii pe site-urile mele preferate sau chiar să ies puțin la cumpărături. Mă relaxează maxim această activitate.

Cumpărături la Parndorf outlet

Unul dintre motivele pentru care iubesc Austria este outletul imens de la Parndorf. Am fost de foarte multe ori acolo și revin ori de câte ori am ocazia. Îmi place cum este construit și este o plăcere să îmi fac cumpărăturile acolo. Sunt foarte multe magazine și dintre zecile de firme sigur nu pleci cu mâna goală.

Îmi place că pot găsi multe firme, deși nu pot să spun că sunt fidelă unui anumit brand. De cele mai multe ori caut produse care să se așeze frumos pe corp, să aibă un preț accesibil mie și dacă se poate, să fie în tendințe. Ordinea este aceea pe care am menționat-o.

Problema este că nu reușesc să ajung aici atât de des pe cât mi-al dori. Este destul de lung drumul și nu pot să merg ori de câte ori mi-aș dori.

Fashion House Outlet este varianta românească a Outletului din Parndorf

magazin-guess-in-bucuresti-minAm vrut să ajung la outletul deschis în Bucureşti pentru că am auyit multe cuvinte de laudă la adresa acestui lanţ de magazine. Fashion house outlet este copia fidelă a outletului din Parndorf. Este cu alei frumoase şi stâlpişori de iluminat pe mijlocul aleii. Ai spune că te plimbi pe un bulevard şi eşti înconjurată numai de branduri cu renume.

Atracţia mea s-a îndreptat asupra magazinului outlet Guess. Mi-am făcut cele mai multe achiziții din acest magazin și am găsit o diversitate mare de produse și am găsit aici pe lângă imbracaminte femei, parfumuri guess și chiar accesorii guess.

Ce găsim în Outletul Guess din Fashion House Outlet

Magazinul Guess din Fashion House Outlet este primul magazin de tip outlet din România. Mă bucur că această firmă a prins curaj să își deschidă un acest gen de magazin și în țara noastră. În magazinele de tip outlet se găsesc produse noi, dar din colecțiile trecute. Multe dintre ele pot fi din anii trecuți doar că stocul acelui model este limitat și din acest motiv preferă să îl comercializeze la un preț mai mic decât cel de la lansare.

O mare parte din magazin este ocupat cu imbracaminte femei, iar bărbații au un spațiu mult mai mic. Ăsta este un semn că femeile cumpără în cantități mult mai mari. Mă bucur că nici bărbații nu au fost neglijați pentru că are și el ocupație atâta timp cât eu probez diverse produse.

parfum-guess-seductive-300x300-minMagazinul are multă imbracaminte de dama in trend și mi-a fost suficient de greu să mă decid. Mi-am ales o pereche de blugi strech și un tricou. Până să ajung să fac aceste cumpărături am probat foarte multe lucruri. Unele chiar nu se așezau frumos pe corpul meu, iar la unele am renunțat din motive financiare.

Mi-am îndreptat atenția și asupra accesoriilor dar și a parfumurilor. Parfumurile lor par a fi pe placul meu pentru că mi-a fost destul de greu să mă decid asupra unuia dintre nenumăratele nume cunoscute de parfumuri guess. Am văzut multe modele de accesorii guess la preturi avantajoase și cu toate astea nu mi-am cumpărat nimic. M-am mulțumit să le admir în vitrină. Nu am găsit nimic de care să am nevoie și care să se potrivească unui outfit casual sport!

 

Ce parfumuri guess preferați?

You may also like

17 comentarii

  1. Ce pacat ca toate magazinele bune sunt deschise in Bucuresti. 🙁 As vrea sa vina si in Craiova. Vad ca au si site online o sa ii vizitez sa vad ce au.

  2. E bine de stiut. Sotul meu mi-a adus parfumul Guess Seductive din Austria in urma cu ceva timp. Miroase demential. Ma bucur ca s-a deschis in Bucuresti. Cu prima ocazie ii fac o vizita.

  3. si eu ador Parndorful, tot am zis anul trecut ca merg dar nu am mai apucat si anul acesta cu siguranta nu am cum

  4. Am doua parfumuri Guess. Unul dintre ele le ador. :)) Aşa că mersi. Dacă or avea și costuri bune, o să fie și mai bine pentru fericirea mea. ❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.