Alege o Cazare ieftină în Deltă! La Dolphin Camping ai toate condițiile

Delta Dunării este un loc foarte apreciat de persoanele care vor să se rupă de cotidian sau pentru ci care vor să pescuiască. Sunt căutate locurile liniștite în care să nu fii deranjat de nimeni și să te bucuri de sălbăticiile zonei. În funcție de preferințe, poți opta pentru o cazare la cort sau la pontoane plutitoare. O cazare la Sfântu Gheorghe este tot ce ți-ai putea dori pentru a începe vacanța sălbatică la care vizează multă lume.

O plimbare cu barca poate fi principala distracție

Cu toţii ne gândim la nuferi și priveliști impresionante atunci când ne gândim la Deltă. Am fost un pic deziluzionată când am ajuns în Deltă și n-am văzut decât o apă mai mult sau mai puțin mâloasă și un mal care nu avea nimic spectaculos. Era pur și simplu malul și o mică pădurice în spate. Chiar am fost un pic dezamăgită la prima mea vizită în Deltă și chiar aș fi vrut să văd acele imagini din reviste în care se vedeau păsările în apă, pește la tot pasul și evident nuferi. Acesta era peisajul văzut în reviste și negăsit de mine.

Am întrebat ce se întâmplă cu Delta și de ce nu recunosc nimic din ceea ce se vede în jur. Din cauza poluării și a super aglomerării, nuferii nu sunt prezenți pe canalul principal și pentru asta trebuie să ajunge pe canale mai puțin vizitate. În felul ăsta poți vedea peisaje virgine și te poți bucura de acea liniște desăvârșită.

Pescuit în Deltă

Delta este o atracţie pentru pescari. Aceștia vin aici pentru că își doresc să aibă experiențe unice și să se bucure de priveliștea zonei. Soțul meu este un mare pescar și nu ratează nici o partidă de pescuit. Preferă să meargă la bălți private pentru că în felul ăsta poate sta liniștit într-un spațiu special amenajat și pentru că în felul ăsta ar avea șanse ceva mai mari să prindă ceva pește decât dacă ar merge într-un alt loc.

În Deltă merge cam o dată pe an și anul ăsta a experimentat pescuitul la cort. A găsit un camping foarte bine organizat și unul dintre motivele acestei alegeri a fost și prețul plătit pe cazare care a fost mult mai mic. În trecut a mai stat pe pontoane, dar prețul cazării este suficient de mare și cu banii plătiți pentru un acest hobby ajunge să coste mai mult decât o vacanță de lux.

Delphin Camping este singurul camping de care am auzit până în prezent. Are o capacitate de aproape 50 de corturi și pentru persoanele ceva mai pretențioase, există și varianta cazării la căsuțe. Prețul cazării la cort este foarte mic și ai minimul de condiții așa că o experiență de aest gen poate fi foarte interesantă.

You may also like

6 comentarii

  1. Am auzit numai lucruri frumoase despre Delta, vreau și eu sa plec într-o vacanta acolo cat de curând. ❤

  2. nu am fost niciodata in Delta si nu am fost niciodata in camping, asa ca le-as putea combina destul de misto in acest loc. Acum mai ramane sa il conving pe sot ca acolo se prinde peste la greu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.