În așteptarea primăverii! Propuneri vestimentare de la Luvyle

Happy Valentine’s Day!

Prefer să spun în engleză pentru că Ziua Îndrăgostiților ar fi pe 24 februarie. Eu sărbătoresc pe 14 februarie, așa că astăzi voi ieși la o cină cu scumpul meu soț. Distracția nu va fi în doi, dar va fi în compania unor prieteni, a copiilor și pretindem că motivul întâlnirii este IUBIREA NOASTRĂ. Important este că facem ceva cu această ocazie și abia aștept. Mi-am făcut foarte multe idei și filme referitoare la outfit-ul meu din seara asta. Nu știu cum mă voi îmbrăca, dar mai am timp să mă gândesc. Ieri era cald și frumos și aveam în plac ceva mai primăvăratic doar că astăzi vremea este mult mai mohorâtă și mi-a dat planurile peste cap. Cu toate astea sunt convinsă că vremea asta urâtă se va termina curând și am început să-mi caut lucruri potrivite de primăvară. Am petrecut destul de mult timp pe Luvely și vreau să vă arăt și vouă ce mi-a atras atenția.

Cheap womens clothes – magia hainelor la prețuri bune

Hainele de firmă nu sunt întotdeauna cea mai bună alegere. De multe ori plătești firma și modelul ales nu este ceva special. Cu banii investiți într-o haină de firmă poți alege multe alte lucruri frumoase. Multe haine nici măcar nu au firma la vedere ca să știe cineva câte zeci de euro sau câte sute de euro ai investit. Atâta timp cât cercurile în care te învârți sunt compuse din oameni obișnuiți, eu sunt de părere că trebuie să ne îmbrăcăm cu stil și cu gust. Cel puțin eu pe principiul ăsta merg.

Hainele animal print sunt în tendințe și în sezonul următor așa că eu am pus ochii pe acest trench. Are o lungime potrivită și arată foarte elegant. Mie îmi place foarte mult pentru că poate fi combinat cu o pereche de blugi. Este foarte potrivit pentru primăvară/toamnă.

Women dresses online – Rochii la prețuri mici

Rochiile tricotate sunt foarte potrivite pentru vremea mai puțin prietenoasă sau chiar ușor răcoroasă. Poate fi purtată ca atare sau cu o curea în talie pentru a accentua talia. Oricum ar fi este potrivită cu o pereche de botine sau chiar pantofi. Este potrivită atât pentru a fi purtată la birou sau chiar la o întâlnire cu prietenii. Rochia de mai sus costă doar 11 euro. Sinceră să fiu, chiar mi se pare un preț bun.

Vă las mai joc câteva poze cu produsele care mi-au mai atras mie atenția. Evident că site-ul este plin de haine frumoase și prețurile sunt pentru toate buzunarele. Ca să nu mai zic că în perioada asta sunt reduceri de care puteți beneficia. Sunt curioasă dacă vă plac alegerile mele.

You may also like

13 comentarii

  1. Prima rochie nu imi spune prea mult, sau cel putin nu pe tipa aia care mi se pare cam slabuta pentru modelul respectiv. De departe, cel mai frumos mi se pare puloverul alb cu umarul gol si cred ca ti s-ar si potrivi de minune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.