Recenzie Huawei Monitor MateView

Monitorul Huawei de 28,2 inci are un raport de aspect 3:2 și un panou tactil cauciucat.Citiți mai departe pentru recenzia noastră completă. Citiți mai departe pentru a afla despre caracteristicile monitorului Huawei mateview se.

Monitorul Huawei de 28,2 inch are un raport de aspect 3:2

Monitorul IPS LCD 28.2-inch Huawei are un raport de aspect 3: 2, ceea ce înseamnăcă este mai înalt decât majoritatea monitoarelor PC. Acest lucru oferă utilizatorilor o zonă de vizualizare verticală mai mare. Acest raport de aspect se potrivește cu dimensiunea laptopurilor Matebook ale Huawei. Afișajul său este, de asemenea, realizat din aluminiu, făcându-l mai eficient decât alte monitoare. Dacă aveți nevoie de un monitor mare pentru lucru, totuși, veți fi mulțumit de monitorul IPS de 28 inch Huawei.

Are multe avantaje față de concurenții cu ecran mai larg, inclusiv un raport de aspect 3:2. Monitorul Huawei oferă, de asemenea, funcții de conectivitate. MateView este compatibil cu majoritatea porturilor USB majore și poate fi utilizat și cu un suport extern pentru monitor.

Luminozitatea afișajului Huawei monitor mateview se este destul de bună, cu o luminozitate maximă de 185 nits. Contrastul său maxim este de 1321: 1 și un punct negru de 0,14 nits. Precizia culorii afișajului este foarte bună. Nivelul său de luminozitate este relativ ridicat, iar nivelul de luminozitate este suficient pentru muncade zi cu zi. Precizia culorii sale este, de asemenea, excelentă.

Pe lângă luminozitatea și contrastul ridicat, Huawei MateView oferă câteva caracteristici excelente. Afișajul are un raport de aspect 3: 2 și o gamă de culori DCI-P3 ridicată. Este certificat HDR400 și este capabil să utilizeze 100% din spațiul de culoare sRGB. În afară de o gamă de culori DCI-P3 ridicată, MateView are și compatibilitate HDR 400.

Are un panou tactil cauciucat

MateView este un monitor bine construit, cu aspect bun, cu un raport de aspect 3:2 șirezoluție 4K+. Dispune de un șasiu subțire din aliaj de aluminiu și un panou tactil cauciucat. De asemenea, este compatibil cu smartphone-urile Huawei compatibile, datorită tehnologiei sale NFC. Monitorul vine cu microfoane duale și difuzoare duble de 5W. Panoul tactil este cauciucat și facilitează navigarea pe ecran. Vă permite să schimbați modurile de culoare și să comutați între modurile sRGB și DCI-P3.Porturile MateView sunt poziționate pe partea dreaptă a standului. Are două porturi USB-A și o mufă pentru căști de 3,5 mm. MateView acceptă dual HDMI și DisplayPort, astfel încât să vă puteți conecta laptopul sau computerul la acesta. De asemenea, are un port USB-C pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor conectate. Porturile oferă, de asemenea, suficientă rezistență pentru a nu scoate afișajul din loc.Alte câteva caracteristici care diferențiază MateView GT de restul monitoarelor sunt un panou tactil cauciucat, microfoane stereo încorporate și FreeSync Premium.

Are trei intrări

Huawei MateView se oferă o gamă largă de conectivitate. Oferă porturi HDMI, USB-C și Mini DisplayPort, precum și o mufă pentru căști de 3,5 mm. Monitorul are, de asemenea, o serie de periferice, inclusiv un port USB-C pentru încărcare rapidă și două difuzoare și microfoane cu ardere frontală de mare putere. De asemenea, acceptă algoritmi de reducere a zgomotului. Vine cu un cadru alb elegant, cu accente negre.

Afișajul este un raport de aspect full HD 3: 2. Vine cu un suport perforat care ascunde difuzoare duale de 5W. Baza sa are, de asemenea, un cititor NFC pentru interacțiunea cu o tabletă sau smartphone Huawei. Afișajul are, de asemenea, ocaracteristică incredibil de utilă numită „Smart Bar”, care poate fi utilizată pentru a controla volumul și ciclul prin diferite setări. Panoul tactil răspunde la atingeri și glisăriunice și puteți utiliza degetul sau un mouse USB pentru a naviga.

MateView Se are trei intrări HDMI și două porturi USB-C. De asemenea, vine cu o cale audio care încorporează un modul de ajustare algoritmică care ajustează dinamic răspunsul în frecvență, timbrul și luminozitatea sunetului. Un grătar cu cinci găuri de 920 pe partea din față a afișajului ajută la calitatea sunetului și la admisia aerului, în timp ce o gamă duală de microfon ajută la preluarea sunetului de câmp îndepărtat.

Huawei MateView SE are o precizie bună a culorilor. Mateview oferă, de asemenea, funcționalitate HDR (High-dynamic range), cu o reproducere bună a culorilor și contrast. Nivelurile de luminozitate și contrast ale mateview se pot fi ajustate manual. Acesta este un avantaj imens atunci când vine vorba de vizionarea de filme sau jocuri.

You may also like

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.